Călin Bârcean, unul din cei mai cunoscuţi folkişti ai Timişoarei, împlineşte azi...

Călin Bârcean, unul din cei mai cunoscuţi folkişti ai Timişoarei, împlineşte azi 35 de ani. Unde va cânta în weekend cu trupa Pragu De Sus

0
DISTRIBUIȚI

calinbarcean

Muzicianul timişorean Călin Bârcean, liderul formaţiei Pragu De Sus, una din cele mai cunoscute nume pe scena folk-ului local, împlineşte astăzi 35 de ani, ocazie cu care îi urăm „La Mulţi Ani!”.

Muzicienii timişoreni care alcătuiesc formaţia Pragu De Sus pregătesc pentru această toamnă un concert aniversar, care va marca zece ani de existenţă a trupei.


Grupul a editat albumele „Decupaj sonor” (2004), „Ultimul poet” (2009) şi „Blocaj în verde” (2013). Printre cele 11 piese care se regăsesc pe cel mai recent album al timişorenilor se numără şi melodia care dă titlul albumului, al cărei videoclip a fost lansat la sfârşitul anului 2012, printr-un concert extraordinar care a beneficiat de prezentări făcute de realizatorii de emisiuni radio Bogdan Puriş şi Mimo Obradov.

La sfârşitul acestei săptămâni, muzicienii vor susţine un concert în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului Saltimbanciada, care va avea loc la Lugoj, recitalul lor urmând să se desfăşoare duminică, 27 iulie, de la ora 22.00. În cadrul festivalului Saltimbanciada, care va avea loc pe Platoul Casei de Cultură din Lugoj vor mai avea loc concerte cu Trio Aquarium şi Ela Soul (vineri 25 iulie, ora 21.00), The Case şi Omul cu Şobolani (sâmbătă 26 iulie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.