Ce a decis Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la validarea lui Dan...

Ce a decis Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la validarea lui Dan Idolu în funcția de consilier local al PSD UPDATE Idolu, confirmat în CLT

1
DISTRIBUIȚI

dan idolu consilier 1
Liniștea și pacea vor domni ca niciodată în Consiliul Local Timișoara. Autoritatea Eletorală Permanentă s-a pronunțat pe marginea problemei ridicate de primarul Nicolae Robu cu privire la înlocuirea lui Florin Bîrsășteanu în CLT, după ce pesedistul a câștigat alegerile pentru colegiul III deputați. Robu a spus că, fără semnătura lui, propunerea PSD, Dan Idolu, nu poate intra în CLT, în vreme ce pesediștii au insistat că, dat fiind faptul că USL s-a desființat, formațiunea lor poate propune pe oricine.


Ei bine, astăzi, pe ordinea de zi a CLT se va afla și validarea mandatului de consilier local a lui Dan Idolu, după ce autoritatea electorală a decis că un om nu poate avea calitatea de membru a două partide pentru a avea nevoie de semnături din partea PNL și PSD, drept urmare fiind suficientă semnătura PSD, după ruperea USL. Consilierul local Radu Țoancă a spus că decizia autorității va fi un precedent și că de aici înainte toate înlocuirile de consilieri se vor face prin simpla semnătură a partidului care face propunerea.

UPDATE La validarea lui Idolu, Robu a făcut mişto de PSD şi a spus că din moment ce proiectul de validare a noului consilier este suplimentar pe ordinea de zi şi majoritatea nu mai votează proiecte suplimentare speră ca PSD să aibă suficiente voturi. După câteva secunde, Robu a îndemnat consilierii să voteze. Idolu va activa în Comisia 1 pentru Studii Economice, Buget şi Finanţe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.