O şoferiţă a provocat un accident în lanţ: cinci maşini avariate şi...

O şoferiţă a provocat un accident în lanţ: cinci maşini avariate şi un copil rănit. Cum s-a întâmplat

3
DISTRIBUIȚI

accident pe strada closca07_resize

O șoferiță de 38 ani, aflată la volanul unei mașini marca Skoda, a provocat un grav accident de circulație, luni dimineață, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Femeia  se îndrepta dinspre Calea Șagului spre Spitalul Județean Timișoara. La intersecția cu Brâncoveanu a virat la stânga fără să se asigure și s-a izbit violent de un Seat care circula regulamentar.


Impactul a fost atât de puternic încât Seat-ul a fost proiectat în alte trei autoturisme parcate în zonă. În urma accidentului, cinci mașini au fost avariate, iar un băiețel care se afla în Seat a fost transportat la spital.

„O femeie de 38 de ani, în timp de conducea un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara spre strada Martirilor, a efectuat virajul la stânga pe strada Brâncoveanu. În acel  moment a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat în alte trei autoturisme parcate pe spațiul verde. În urma accidentului, un minor a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Mirela Drăghicioiu, de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Foto: Arhiva

3 COMENTARII

  1. prea multe accidente sunt in acea intersectie,a devenit o intersectie foarte periculoasa.Ar trebiu ca grilajele de la gardul din statia de tranvai sa fie montat pe orizontal pentru a avea vizibilitate pentru ca asa cum este acum,dintr-un anumit unghi se face plin si nu ai vizibilitate mai deloc.Cate accidente mai trebuie sa fie sa faceti ceva cu gardurile acelea?

  2. In multe intersectii se petrec accidente, pe cand si la noi semaforizarea sa fie ca in tarile civilizate in speta Ungaria, etc. Semafoarele trebuie reglate pe directii de mers, adica cand este verde sa poti vira la stanga, dreapta sau sa mergi inainte iar pt. ceilalti sa fie rosu. Sa faca pe sensuri, nu sa fie verde si pentru un sens si pt. celalat. Dar cred ca cei de la Primarie care raspund de semaforizare sunt de alta meserie si nici nu gandesc. Bine ca pun colmatoare la toate casele smecherilor din zonele rezidentiale, speta Lidia, nu unde sunt scoli sau gradinite. Pe L. Rebreanu ai verde la un semafor iar cand ajungi la celalat prinzi rosu si asa mai departe. Numai la noi este asa. Se vede ca Robu nu se plimba prin oras sa vada, ca ar lua poate masuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.