Colegiul Director al PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu Forța Civică

Colegiul Director al PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu Forța Civică

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1873306098">

blaga si ostaf08_resize

Reprezentanţii PDL reuniţi luni în şedinţa Colegiului Director au votat pentru fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică, înregistrându-se doar un vot împotrivă şi două abţineri, au precizat pentru Mediafax surse din PDL.

„Colegiul Director a votat pentru fuziunea prin absorbţie cu FC, a fost un vot împotrivă şi două abţineri şi restul pentru această fuziune”, au precizat sursele citate.

Şedinţa Colegiului Director continuă, la reuniune urmând să sosească şi preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu.

În urma fuziunii, care va fi validată în Convenţia Naţională a PDL de sâmbătă, Ungureanu va primi o funcţie de prim-vicepreşedinte al partidului.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că va pune umărul la întărirea PDL şi a dreptei, precizând că viitoarea fuziune între PNL şi PDL este ceea ce aştepta şi că nu există compromis care să nu se poată face, adăugând că se vorbeşte mult despre unitatea dreptei dar se face foarte puţin în acest sens.

”Am decis să primesc funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul PDL”, a spus Ungureanu, precizând că, în discuţiile avute cu PDL, şi-a exprimat opţiunea de a fi doar membru simplu dar, din respect pentru colegii săi din Forţa Civică şi ca garanţie a implicării totale a acestui partid în construcţia de viitor politic a dreptei, se vede nevoit să accepte această funcţie.

De altfel, Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că această funcţie de prim-vicepreşedinte are caracter temporar, pentru că, în urma contopirii celor două partide, echipa de conducere a noului partid va avea o cu totul altă structură, în urma alegerilor interne.

Ungureanu a mai declarat că nu renunţă la candidatura la Preşedinţie şi că pune la dispoziţia deciziei PNL şi PDL această candidatură, dar şi proiectul său politic.

1 COMENTARIU

  1. pdl partid basist,mafiot cu 5 % se aliaza cu pnl 3% egal 8 % ca schinba ei numele din lup in oie sa creada ei ca am uitat cat au furat cu hapsanul basescu inculpat in dosare multe spagarul sef dela bucuresti ,a luat spaga dela bercea acest lacom odios dela masa verde cu gaina udrea pmp.poseta mafiei populara$$$$$$

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.