Consiliera primarului Sanda Greblă, felicitată în plenul Consiliului Local Timișoara de Robu....

Consiliera primarului Sanda Greblă, felicitată în plenul Consiliului Local Timișoara de Robu. Vezi care a fost motivul

1
DISTRIBUIȚI

robu sanda grebla 2

Felicitări publice în deschiderea plenului de astăzi al Consiliului Local Timișoara. De asta a avut parte consiliera primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă. Edilul șef a ținut să le spună tuturor că cea care îi face agenda și îl sfătuiește îndeaproape a susținut examenul de Disertație și a luat nota 10. Greblă a absolvit cursurile Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest cu media de licență 9.


50 și acum a finalizat un masterat în Administrație Publică. Astăzi, înainte de începerea plenului, Greblă i-a adus primarului în sala de consiliu paharul cu sucul preparat special, beneficiind și de privirile admirative ale acestuia.

În calitatea sa consilieră a primarului Nicolae Robu, a fost extrem de tăcută și distantă față de presă, însă s-a remarcat indirect după afacerea licitației de la Sala Olimpia, care s-a organizat la doar 23 de zile de la votul din consiliul local. Pentru spaţiul de la Olimpia au depus oferte două firme, SC Biogerm SRL, care are obiect principal de activitate lucrări de pregătire a terenului” şi unde unic acționar este Cristian Patițoiu, fratele lui Bogdan Patițoiu, cu care este şi asociat în alte firme, prietenul Sandei Greblă, consiliera personală a primarului Nicolae Robu şi SC Bodybuilding Fitness SRL, firma lui Petru Teodorescu (cunoscut ca Florin Teodorescu), multiplu campion național de culturism și organizator de competiții, cel care are de 14 ani acolo sala de culturism. Momentan, deși licitația a fost câștigată de Patițoiu, spațiul este ocupat de Teodorescu, care a contestat licitația în instanță.

1 COMENTARIU

  1. o fi asta mare „maestre, emerita” etc in stiinte administrative sau drept, dar credeti-ma fata asta nu detione nicio notiune elementare legata de administratie. Intrebare pentru maestra in administratie : Cine reprezinta unitatea administrativ teritoriala?
    Acea NOTA idioata care circula prin presa, prin care atotstiutorul Robu isi declina raspunderea cu privire la actele poe are le semneaza in calitate de Primar, este cumva opera maestrei in drept si administratie publica Sandra Grebla?
    Oare cunoaste aceasta notiunea de raspundere solidara?
    Oricum, sunteti praf cu totii!!! Pacat ca orasul asta a ajuns pe mana unor asemenea diletenati.
    Si inca o chestiune care o supun atentiei tuturor: execptand ultimele doua mandate ale lui Ciuhandu care au fot tragice, incercati un exercitiu si faceti o comparatie intre mult iubitul, preapotentul, atotstiutorul primar Robau si primele doua mandate ale fostului? parca ala nu era atat de arogant, megaloman si nepriceput ca actualul. de fapt ce sa mai… paru pe voi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.