Desant pregăteşte un videoclip nou, care anunţă cel de-al doilea album. Vezi...

Desant pregăteşte un videoclip nou, care anunţă cel de-al doilea album. Vezi unde va cânta formaţia în acest weekend VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

desant

Formaţia timişoreană Desant pregăteşte cel de-al doilea material discografic al trupei, care va apărea pe piaţă în toamna acestui an, iar fanii trupei au toate motivele de bucurie: înaintea lansării acestui disc, rockerii vor lansa şi un videoclip.

„Lucrăm acum la un nou videoclip pentru o piesă din albumul al doilea ce va apărea în toamna. Piesa este în stilul cu care fanii s-au obişnuit deja, stil pe care îl vor regăsi şi în noul material. Videoclipul va fi lansat înaintea albumului. Fanii au primit foarte bine primul disc, de aceea vom păstra direcţia, pentru că Desant are locul bine stabilit deja în peisajul rock românesc“, ne-a declarat liderul trupei, Alin Achim.

În această vară, muzicienii au susţinut un recital în cadrul concertului caritabil Rock 4 Serbia, organizat la Grădina de Vară a Filarmonicii şi au cântat pentru prima oară în afara graniţelor, în cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilelor Oraşului Pancevo.


După ce a debutat cu albumul „Joc de noroc”, formaţia Desant a avut parte de o serie de aprecieri din partea amatorilor de rock din ţara noastră. Materialul discografic de debut a fost numit „cel mai bun album rock al anului 2012“ de către Radio Romania 3Net “Florian Pitiş” şi „cel mai bun album metal al anului 2012 în România“ de către cei de la MaximumRock. Albumul “Joc de noroc” conţine 14 piese şi a fost produs de propria casă de discuri a trupei, Desant Factory.

Până la apariţia noului album, fanii trupei îi pot urmări în diverse alte concerte. Mâine, 26 iulie, formaţia alcătuită din Alex Anca, Tibi Săulescu, Mihai Neagoe, Alin Achim şi Mihai Dobrescu va susţine un concert în cadrul Zilelor Oraşului Jimbolia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.