Donație importantă pentru Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” făcută de Clubul Rotary

Donație importantă pentru Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” făcută de Clubul Rotary

0
DISTRIBUIȚI

10462581_667057223373276_6695934929363729312_n

Medicii chirurgi care salvează viețile micuților internați în Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara vor putea realiza, începând din această săptămână, operații mai precise.


Și asta pentru că cel mai mare spital pentru copii din vestul țării a primit obiecte esențiale noi pentru sălile de operații ale secției de Chirurgie, și anume două lămpi scialitice, care produc lumină apropiată de cea naturală. Mai mult, alte două lămpi scialitice existente în dotarea spitalului au beneficiat de reparații capitale.

Donația de lămpi pentru sălile de operație a fost făcută de Rotary Club Lugoj și Rotary Club Timișoara. Pe lângă Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”, au mai fost dotate cu lămpi scialitice și alte spitale din Reșița, Caransebeș, Lugoj și Făget.

„Eficiența acestor lămpi este inestimabilă, având în vedere efectul direct asupra bolnavilor și asupra modului de operare al medicilor chirurgi”, a precizat medicul Eugen Boia, șeful secției de Chirurgie din cadrul Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.