Două femei, reținute pentru escrocherie. De câte ori au descoperit polițiștii că...

Două femei, reținute pentru escrocherie. De câte ori au descoperit polițiștii că suspectele au folosit „metoda accidentul”

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj au prins în flagrant, astăzi, două femei în timp ce ridicau o sumă de bani de la o persoană care tocmai ce fusese înşelată prin metoda „accidentul”. Nu mai puțin de 12.000 de lei și 3.000 de euro au „încasat” cele două suspecte de la o bătrână.

”În cursul zilei de ieri şi azi, o bătrână de 73 de ani, din Lugoj, a fost apelată telefonic de către o persoană care s-ar fi recomandat ca având calitatea de avocat, înştiinţând-o pe aceasta că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier, care s-a soldat cu rănirea a doi copii şi, pentru a fi sprijinită în anchetă, trebuie să achite 6.000 de lei.


Marți în jurul prânzului, două tinere de 36, respectiv 26 de ani, ambele din judeţul Călăraşi, s-au întâlnit cu femeia pe o stradă din municipiul Lugoj, pentru a lua banii, moment în care au fost depistate în flagrant de poliţiştii lugojeni”, informează Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Cele două au fost duse la audieri. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că acestea sunt bănuite de comiterea a patru astfel de fapte de înşelăciune, toate în municipiul Lugoj.

Poliţiştii au ridicat de la cele două tinere 3300 de euro şi 12.000 de lei, bani susceptibili a fi proveniţi în urma comiterii faptelor infracţionale. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune faţă de cele două femei, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi dispunerii măsurilor legale faţă de acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.