După luni întregi de promisiuni, Titu Bojin admite că Timişul nu va...

După luni întregi de promisiuni, Titu Bojin admite că Timişul nu va avea centru intermodal. Cum explică situația

5
DISTRIBUIȚI

centru intermodal

Este oficial: Timişul nu va avea prea curând un centru intermodal. După luni întregi în care politicienii din judeţ s-au bătut cu pumnul în piept, care mai de care, ba că au rezolvat cu actele, ba că au făcut rost de bani, şeful Consiliului Judeţean Timiş a făcut astăzi declaraţii în premieră pe acest subiect.

„Centrul intermodal de la Remetea, care este singurul din proiectele pe care le are Ministerul Transporturilor aici, dar există o problemă din punct de vedere al finanţării.


Finanţarea este de nouă milioane de euro în toată ţara, iar proiectul nostru este de 22 milioane de euro. În situaţia în care nu vom primi cele 13 milioane de euro, mă gândesc dacă îi dăm drumul sau mai aşteptăm câteva săptămâni. Am discutat varianta asta şi cu domnul primar Nicolae Robu ieri. Amândoi am fost de acord că ar fi mai bine să nu plătim cele 13 milioane de euro noi. Ar fi păcat să investim acei bani. Există şansa ca, fiind foarte înaintată perioadă în care discutăm, să nu reuşim să îl ducem la final până la sfârşitul anului viitor şi să fim nevoiţi să dăm chiar şi cele nouă milioane bani europeni. Nu există niciun centru aprobat”.

Bojin e liniştit totuşi că nu totul este pierdut: „se pune problema ca pentru următorul ciclu de finanțare sunt aprobate 11 centre care vor fi preluate de unităţile administrative de care sunt legate. Varianta de a se face anul acesta nu se mai pune în discuţie”.

5 COMENTARII

  1. Cu alte cuvinte, Popoviciu a avut dreptate?? Toti i-ati sarit in cap ca vorbeste prostii, acum nu vi se pare ca sunteti cam soft cu mincinosul Bojin???

  2. inca o minciuna pe raboj…..dar nu-i nimic, mai sunt sanse, deoarece: „Bojin e liniştit totuşi că nu totul este pierdut…”si asa trec anii, iar investitii ioc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.