Este oficial: clanul Cârpaci vrea propria stradă în Timişoara. Ce spune viceprimarul...

Este oficial: clanul Cârpaci vrea propria stradă în Timişoara. Ce spune viceprimarul Traian Stoia

6
DISTRIBUIȚI

tigani innmormantare18_resize

Pretenţiile clanului Cârpaci sunt în continuă creştere. După ce multe din casele situate în centrul oraşului au ajuns în proprietatea clanului prin vânzări care acum sunt subiect de anchete, aceştia vor acum … o stradă.

Viceprimarul Traian Stoia a anunţat că „în spatele fostului sediu PSD se află o clădire al cărei proprietar era la un moment dat domnul Cârpaci Vladimir, supranumit Pipi.


Pe partea dinspre Loga există o poartă. Acolo omul are două feţe ale cădirii la două străzi, el a închis spre Loga, strada Petre Carp. (…) Ei cer să se constate construcţii ilegale, garduri amplasate pe C.D Loga 40 A. Cârpaci Vladimir a solicitat în instanţă recunoaşterea legală a gardurilor din strada care e pe domeniu public. Instanţa a respins la prima vedere cererea şi a mutat-o pentru alt termen”.

Mai mult, Stoia a explicat că cei din clanul Cârpaci mai vor şi alte proprietăţi de pe Bulevardul C.D Loga: „Clădirea din faţă este a unor cetăţeni germani care nu au finalizat negocierile cu cei care doresc să devină proprietari şi pe partea din faţă”. Viceprimarul susţine că pe Loga există tratative inclusiv pentru a intra în posesia inclusiv a clădirii în care funcţionează Institutul Francez. „Oamenii ăştia sunt bine sfătuiţi şi consiliaţi de la sursă”, este de părere Stoia. Noul termen fixat de instanţă pentru proces va fi în luna septembrie.

6 COMENTARII

  1. Eu propun ca Cioaba, regele lor, aflat in plina cura de slabire, mediatizata intens de ProTV, sa-i ia cu el pe toti si sa se mute cu totii la vechiul sanatoriu, cu rezultate remarcabile si incontestabile, pentru slabiri rapide, de la Auschwitz-Birkenau si acolo sa boteze o alee cu numele Carpaci, daca se poate, chiar pe cea principala, cea spre instalatia de transformat ciori borite in negru de fum, mult mai util in industria cauciucului decit materia prima in societatea romaneasca. Sint sigur ca vom gasi destui voluntari care sa vina in timpul lor liber si sa asigure gratuit buna functionare a instalatiilor.
    PS. Era sa uit ! Sa nu uite domnul Cioaba sa-i ia in satra lui, in drumul spre sanatoriul de la Auschwitz si pe distinsii lor admiratori dl. Ciuhandu, Cojocari, Miuti si de asemenea pe faimosii Maruta si Simona Gherghe ! Si lor le-ar face bine si le-ar fi recomandat un tratament complet la sanatoriul mai sus amintit. Cred ca cetatenii Timisoarei ar face o cheta si ar pune mina de la mina ca sa le plateasca tratamentul in cazul in care nu ar fi gratuit asa cum ar merita cei amintiti mai sus dupa cit bine au facut orasului asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.