Europarlamentarul PSD Victor Negrescu se oferă să îl ajute pe primarul Nicolae...

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu se oferă să îl ajute pe primarul Nicolae Robu pentru a obţine fonduri europene. Ce condiţie pune

0
DISTRIBUIȚI

victor negrescu facebook

Cel mai tânăr europarlamentar român, pesedistul Victor Negrescu, a fost prezent astăzi la Timișoara. Negrescu intenționează să își deschidă aici un cabinet unde să discute atât personal, cât și prin intermediul consilierilor, cu cetățenii, pentru a le afla doleanțele.

Cred că este cât mai important să ascultăm cât mai multă lume. Am două priorităţi, am trecut prin Timiş, am fost în campanie electorală. La Bruxelles există fonduri structurale şi fonduri care se accesează direct la Bruxelles, doar 1% din acestea sunt accesate direct, vom lansa o platformă online care va fi disponibilă celor interesaţi.


Doar pentru administraţii publice locale există cel puţin 300 de modalităţi de finanţare faţă de fondurile structurale”, a declarat politicianul. Negrescu spune că, pentru a ajuta administrațiile publice locale la Bruxelles, în capitala Belgiei se va înființa un birou care se va ocupa de promovarea proiectelor șia ofertelor turistice existente în acestă zonă.

Legat de o posibilă colaborare cu primarul Nicolae Robu, care are circa 40 de proiecte pentru ciclul de finanțare 2014 – 2020, Negrescu se arată dispus să îl ajute pe edilul liberal. „Rolul nostru ca oameni implicați în fenomenul politic este să reprezentăm interesele cetățenilor. Rolul nostru este de a ajuta cetățenii. Dacă dânsul consideră oportun, eu sunt dispus să îmi ofer serviciile pentru a-l ajuta să obțină finanțare pentru anumite proiecte, evident acele proiecte pe care le îmbrățișează și organizația Timiș a PSD”.

Foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.