Eveniment cu modă, glamour şi gadget-uri IT. Defilare cu costume de baie,...

Eveniment cu modă, glamour şi gadget-uri IT. Defilare cu costume de baie, dar și rochii de seară, la Timișoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2038813916">

fashion (27) [1024x768]

Spectacolul de fashion programat aseară la piscina Heaven s-a mutat, din cauza vremii nefavorabile, în club, iar evenimentul care a avut parte de aplauze sincere din partea celor prezenţi a debutat cu mai bine de o oră întârziere faţă de ora anunţată.

Privirile spectatorilor au fost, însă, apoi încântate de creaţii vestimentare diverse, de la costume de baie până la blănuri naturale, iar reprezentantele sexului frumos au avut parte şi de un moment cu creaţii vestimentare masculine. Unicul moment „mai altfel“ al acestui show a fost acela când manechinele de la MCS Models au defilat prin club alături de gadget-uri electronice oferite de o firmă din oraş. Din fericire, această prezentare n-a ţinut prea mult, astfel încât amatorii de fashion au avut ocazia să admire spectacolul de modă.

Ţinutele prezentate de creatoarea Silvia Terziu au declanşat aplauze furtunoase, iar pantofii Mono Shoes au fost şi ei admiraţi de public. După acest fashion show, petrecerea a continuat alături de invitatul special Joey Figueroa.

Foto: Ervin Boer

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.