Eveniment de atracţie într-un cadru mirific, alături de DJ LaOra VIDEO

Eveniment de atracţie într-un cadru mirific, alături de DJ LaOra VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

laora

Amatorii de muzică electronică au parte de un eveniment deosebit în acest weekend, la Bamboo Outdoor Văliug, într-un cadru natural mirific.  Staţiunea din apropierea oraşului Reşiţa se bucură de succes în sezonul călduros, iar clubul are profil outdoor, astfel că pe lângă star-urile de pe scenă, publicul poate vedea şi stelele de pe cer.


Invitata specială a evenimentului care va avea loc sâmbătă 19 iulie este DJ LaOra. Pe numele ei adevărat Ştefan Laura, artista şi-a început cariera cu cinci ani în urmă într-un club faimos din Bucureşti şi de-a lungul anilor a fost invitată să susţină seturi în diverse cluburi atât în ţară cât şi peste hotare, printre locurile unde a mixat numărându-se Ibiza, Spania (Cafe del Mar), Turcia, Germania sau Italia. Alături de ea, va fi prezent şi Alex Icleanu (rezident Toniq Bar Timişoara) şi Babu (live percussion).

„Pregătim pentru acest sezon o serie de petreceri interesante, cu nume de rezonanţă pentru public. Evenimentele noastre se adresează tuturor acelora care vor să-şi petreacă weekend-ul într-un loc mirific, alături de nume cunoscute ale muzicii“, spun organizatorii evenimentului. Biletele de intrare la evenimentul de sâmbătă costă 20 lei pentru băieţi, iar fetele au acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.