Fostul vicepreședinte al CJT, Marian Vasile, dezvăluie ce proiecte va mai pierde...

Fostul vicepreședinte al CJT, Marian Vasile, dezvăluie ce proiecte va mai pierde județul din cauza lui Bojin. Ce acuzații face

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile 6

Vestea că județul Timiş nu va mai avea centru intermodal amenajat din fonduri europene, de pe exerciţiul financiar 2007 – 2013, naşte reacţii de revoltă în sânul PNL Timiş. Primul care a criticat amânarea investiţiei a fost senatorul PNL Ben-Oni Ardelean. La rândul său, primarul Nicolae Robu a spus că este de acord cu amânarea proiectului, în ipoteza în care banii de la Uniunea Europeană riscau să fie pierduţi din cauza nefinalizării lucrărilor la timp. Fostul vicepreşedinte al Consiliul Judeţean Timiş, Marian Vasile, a prins curaj după ce a părăsit funcția și a început să facă dezvăluiri cu privire la modul în care se desfășoară lucrurile în cadrul instituției județene.

„Este un mesaj important, care trebuie să ne ducă la anumite reflecții asupra viitorului.


Vorbim și de alte proiecte care au fost deja pierdute, dar trecute cu vederea (…) S-a pierdut și centrul multifuncţional pentru susţinerea afacerilor din Timiș. Noi aveam un proiect semnat cu doi ani înainte de a-l întrerupe, numai că nu am fost în stare să accelerăm, astfel încât să putem să şi finalizăm sau măcar să începem. Va fi pierdut și parcul tehnologic pentru afaceri alternative. În acelaşi plen tot așa cu asumarea consilierilor județeni s-a muşamalizat și riscul care există cu privire la acest proiect (n.r centrul intermodal). De când am început mandatul au fost foarte puține şedinte operative cu directorii din instituție și cu directorii din subordonate. Nu a existat o comunicare directă”. Vasile susține că i-a cerut lui Bojin să facă un apel public către oamenii cu putere pentru ca proiectul centrului intermodal să poată fi implementat. „Există mari blocaje în cadrul CJT, directorii așteaptă pe la uși, nu sunt primiţi cu orele. Chiar dacă unii dintre noi am încercat să demarăm anumite chestiuni, nu s-a putut acest lucru. Nu a avut loc şedința tehnico-economică, comisia pentru negocierea terenurilor. Celelalte tensiuni sunt zgomot și afirmaţii nefondate”, a dezvăluit Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.