Gheorghe Ştefan, la DNA. Primarul din Piatra Neamţ a plecat după jumătate...

Gheorghe Ştefan, la DNA. Primarul din Piatra Neamţ a plecat după jumătate de oră şi a spus că a dat o declaraţie de martor

0
DISTRIBUIȚI

stefan_gheorghe_1

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a venit luni la DNA, pentru a fi audiat, el declarând, la ieşirea de la DNA, după aproximativ o jumătate de oră, că a fost chemat în calitate de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba, scrie Mediafax.

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat luni, la ieşirea de la DNA, unde a stat aproximativ o jumătate de oră, că a dat o declaraţie de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba. Întrebat dacă vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc l-a ajutat să obţină de la Consiliul Naţional al Audiovizualului o licenţă pentru un post de televiziune, Gheorghe Ştefan a spus nu are nicio legătură cu acesta.

Potrivit unor surse judiciare, primarul Gheorghe Ştefan a fost citat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost chemat pentru a fi audiat şi Viorel Hrebenciuc.


Gheorghe Ştefan a spus, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat să se prezinte în calitate de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba şi care ar fi faptele vizate de anchetatori.Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Ştefan a fost citat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost chemat pentru a fi audiat şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a fost vineri la DNA, el declarând că a dat o declaraţie de martor în dosarul privind plângerea făcută de PPDD în cazul preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului. Hrebenciuc preciza că le-a spus anchetatorilor despre relaţia instituţională dintre Parlament şi CNA.

Întrebat în ce relaţii este cu primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, Viorel Hrebenciuc a arătat că nu este în nicio relaţie cu acesta. Întrebat dacă a intervenit la membrii CNA în favoarea lui Gheorghe Ştefan, pentru obţinerea unei licenţe pentru un post de televiziune, Hrebenciuc a răspuns: „Da’ de unde”. De asemenea, întrebat dacă a discutat cu membri ai CNA pentru favorizarea unei televiziuni în scopul obţinerii licenţei, Hrebenciuc a spus: „Niciodată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.