O mamă a încercat să îşi treacă bebeluşul de cinci luni ilegal...

O mamă a încercat să îşi treacă bebeluşul de cinci luni ilegal frontiera. Vezi locul INCREDIBIL în care l-a ascuns

0
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera monitorizare 1 pA fost la un pas să-și sufoce bebelușul de cinci luni pe care l-a ascuns într-un loc intim și sigur. Este cazul unei tinere de 22 de ani care s-a prezentat, ieri, în jurul orei 18,00, pe sensul de ieşire din ţară cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş. Femeia se afla pe locul din dreapta al unui BMW condus de soțul său. Pe bancheta din spate se aflau ceilalți doi copii ai cuplului.

”Ieri, în jurul orei 18.00, s-a prezentat, conducând un autoturism marca „BMW”, cetăţeanul român Vasile A., în vârstă de 25 ani, însoţit de soţia sa, Maria N., în vârstă de 22 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Mehedinţi.


Aceştia călătoreau însotiti de cei doi copii ai lor, în vârstă de 5 şi respectiv 6 ani. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit pe podeaua autoturismului, ascuns sub fusta mamei, un alt minor. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta este o fetiță în vârstă de 5 luni, fiica celor doi cetăţeni români, pentru care părinţii au prezentat un certificat de naştere, eliberat de autorităţile belgiene. Cei doi au declarat că au recurs la această metodă pentru că doreau să ajungă în Belgia şi nu au ştiut care este procedura pentru a obţine un document valabil de călătorie pentru minor”, a declarat Mihaela Marcoff, de la poliția de frontieră Timișoara.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei, complicitate de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei şi tentativă de trecere frauduloasă a frotierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.