Ploaia torențială produce inundații și în Timișoara. Ce zone au fost afectate....

Ploaia torențială produce inundații și în Timișoara. Ce zone au fost afectate. UPDATE Ce spun reprezentanții ISU Banat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

parcare stadion inundata 6

Nu doar sudul județului Timiș a fost afectat de precipitațiile abundente. Ploaia torențială din această seară a făcut ravagii și în Timișoara, iar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență telefoanele sună și la această oră.


În acest moment, parcarea de la stadionul „Dan Păltinișanu” este complet inundată.

Apa le-a dat bătăi de cap șoferilor, pentru că pe șosea trecea de glezne, iar în parcare ajungea până aproape de genunchi. Unii șoferi și-au schimbat traseul, pentru că nu au putut să treacă de apă. Mai multe străzi au fost inundate printre care și Strada Palmierilor care în acest moment este blocată din cauza volumului mare de apă.

UPDATE „În Timișoara avem probleme pe Strada Palmierilor și Strada Moților, iar subsolul a două imobile este inundat. Cazurile au fost deja preluate de Aquatim”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Sindia Vlaia, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

Probleme în județul Timiș sunt la Rovinița Mare unde există risc de acumulare de apă. Nivelul apei a atins 30 de centimetri și a inundat nouă gospodării, iar în localitatea Gherman se află în acest moment 15 angajați ISU pentru că există riscul ca apa să intre în gospodăriile oamenilor. În locurile grav afectate s-au deplasat mai multe echipaje ISU cu motopompe și saci de nisip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.