Liceul Loga are parte de un nou început. Videoclip made in Timişoara...

Liceul Loga are parte de un nou început. Videoclip made in Timişoara cu Bălă şi Alex Căletean VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

videoclipBălă şi Alex Căletean, doi tineri muzicieni timişoreni, au scos un videoclip la piesa „Un nou început“, o parte din filmările acestuia desfăşurându-se în faţa Colegiului Naţional „ Constantin Diaconovici Loga“, din Timişoara. „Fiecare dintre noi a avut de ales, cel puţin odată, între bine şi rău.


Personajul principal este Bălă, reprezentativ pentru orice tânăr al generaţiei actuale pus faţă în faţă cu cele două variante. Lui i se oferă posibilitatea de a alege între calea cea bună (reprezentată de fată, ca simbol al iubirii şi al purităţii) şi calea cea rea (anturajul, de cele mai multe ori factor al decăderii morale a tinerilor)“, spun realizatorii videoclipului.

Pentru că muzica se face cel mai bine din inimă, textul este o creaţie proprie a celor doi artişti, Alexandru Bălășoiu şi Alex Căletean. Instrumentalul a fost compus de Paul Sebastian, un tânăr producător din Timişoara, membru şi el al echipei Wazzup ENT, răspunzătorii pentru acest clip. Melodia a fost întregistrată şi masterizată la DSPro Studio. Videoclipul este o creaţie marca Happy End Studio, regia fiind realizată de Ciprian Dan Bilencu şi imaginea de Monica Herman. Proiectul a fost finanţat prin programul YouthBank Timişoara. Cei doi muzicieni au mai scos câteva piese până acum şi plănuiesc să mai scoată o melodie împreună în această toamnă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.