Mai multe trenuri au fost afectate de o defecţiune la un macaz,...

Mai multe trenuri au fost afectate de o defecţiune la un macaz, în Ilfov. Cursa Timișoara – București a avut cea mai mare întârziere

0
DISTRIBUIȚI

un angajat al cfr in gara de nord din timisoara01

Mai multe trenuri au avut întârzieri între 20 şi 50 de minute din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani, judeţul Ilfov, timp de două ore circulaţia desfăşurându-se pe o linie din cele patru din zonă, a declarat marţi, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei CFR SA, defecţiunea la macazul din staţia Ciolpani s-a produs în jurul orei 6.35, iar trenurile care tranzitau zona au aşteptat la semnalul de intrare în staţie să poată trece pe linia pe care se mai putea circula.

Defecţiunea a fost remediată în jurul orei 8.45, când circulaţia feroviară a fost reluată în condiţii normale, a spus Oana Brânzan.


Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” a precizat, într-un comunicat de presă, că circulaţia feroviară pe relaţia Videle – Roşiori s-a desfăşurat cu dificultate din cauza deranjamentului înregistrat la unul din macazurile staţiei Ciolpani.

„Între orele 06.35 – 08.45, trenurile aflate în parcurs pe relaţia Videle – Roşiori au staţionat temporar în staţiile Videle, Gălăteni şi Ciolpani, circulaţia trenurilor fiind asigurată doar pe o singură linie. Din cauza acestui deranjament, şase trenuri de călători vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20-50 de minute, iar trenul IR 1696 va înregistra o întârziere de 130 de minute”, se arată în comunicatul citat. IR 1696 este „cursa de noapte” Timișoara – București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.