Membrii Look Inside au salvat o tânără bolnavă din Timișoara. Câți bani...

Membrii Look Inside au salvat o tânără bolnavă din Timișoara. Câți bani au strâns

0
DISTRIBUIȚI

10384755_911938112154600_7990817016098579520_nMotiv de bucurie pentru membrii Asociației Look Inside din Timișoara. Aceștia au reușit să strângă 5000 de euro pentru o tânără care suferă de grave probleme de sănătate. Este vorba despre Ramona Arendaș, o timișoreancă de 28 de ani care a fost diagnosticată cu malformație artero-venoasă la plămâni, lobul drept.

În urmă cu trei luni, membrii Look Inside au făcut cunoștință cu Ramona, o tânără din Timișoara care avea nevoie de ajutorul lor. Ramona a fost diagnosticată cu malformație artero-venoasă la plămâni, lobul drept.  Pentru ca Ramona să trăiască este nevoie de o intervenție chirurgicală care costă 5.000 de euro.


Banii au fost strânși în urma unei licitații pe care Look Inside a organizat-o în urmă cu o lună de zile, iar operația va fi făcută în Timișoara de către un medic din Austria.

„În urma evenimentului caritabil Timișoara Vintage Story am reușit să strângem majoritatea banilor. Diferența sumei a venit în urma promovării evenimentului. Spre bucuria noastră, într-un timp foarte scurt, lumea a aflat despre cazul Ramonei, iar după finalizarea licitației au existat donații în contul asociației. Credem că astfel de minuni ale lumii moderne pot avea loc doar printr-o conștientizare colectivă și prin implicarea fiecăruia dintre noi. Pe această cale dorim să le mulțumim din suflet tuturor celor care au crezut și au susținut povestea Ramonei și anume sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor, voluntarilor implicați în proiect, precum și fiecăruia dintre voi. Acest proiect de strângere de fonduri confirmă faptul că noi putem face diferența – totul pentru o viață”, a spus Simona Gruici, membră Look Inside, cea care s-a ocupat de cazul tinerei.

Ramona este încântată că, în sfârșit, poate fi un om normal și nu va mai trebui să trăiască cu teama că în orice clipă își poate pierde viața. „Sunt emoționată și nerăbdătoare să mă operez , să fiu sănătoasă și să îmi trăiesc viața ca un om normal. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit ajutor. Nu am cuvinte să le mulțumesc oamenilor pentru tot ce au făcut pentru mine”, a spus emoționată Ramona Arendaș.

Obiectele vintage rămase în urma licitației fac parte dintr-o nouă campanie de strângere de fonduri mult mai accesibilă tuturor. Se numește Vintage-Shop Online. Scopul acestei campanii este susținerea și soluționarea cazurilor sociale active în cadrul Asociației LookInside. De asemenea, o parte din bani voi fi destinați tratamentului de recuperare al Ramonei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.