Nicolae Robu după fuziunea PNL – PDL: „S-a format cea mai puternică...

Nicolae Robu după fuziunea PNL – PDL: „S-a format cea mai puternică forță politică a țării”

6
DISTRIBUIȚI

PNL PDL CONGRES27_resize

Duminică, odată revenit la Timișoara după congresul care a consfințit unirea PNL și PDL într-o organizație unică, Nicolae Robu nu a ratat ocazia de a-și expune părerea și prin intermediul mijlocului favorit de comunicare în masă Facebook, unde a postat un text transmis mai târziu și prin intermediul biroului de presă al PNL Timiș.

„Consider că s-a făcut un pas istoric în politica românească.


Principalele două partide de dreapta – PNL și PDL- au fuzionat, formând cea mai puternică forță politică a țării. Noul Partid Național Liberal va duce mai departe linia politică de dreapta pe care s-au manifestat până acum cele două partide, PNL, de 139 de ani – o istorie presarată cu realizări grandioase, incontestabile – și PDL, din 2007 incoace. Noul Partid Național Liberal își propune – și fără îndoială ca va și reuși – să răspundă nevoilor și așteptărilor acelor români care își doresc o Românie în care ei să poată să-și asigure un trai decent, o viață frumoasă, prin ei înșiși, prin munca, prin mintea, prin talentele, prin abilitățile lor, într-un climat sănătos dat de statul de drept, în cinste și corectitudine, respect de semeni și respect de sine. O Românie prosperă, o Românie performantă!”, a scris primarul Timișoarei.

6 COMENTARII

  1. Si asa, inca o „rotire a cadrelor”,” nimic nu se pierde totul se transforma” ; fara proiecte pentru Romania, dar desigur cu o multime de proiecte personale, nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.