Nicolae Robu, sondaj despre reabilitarea celor două tramvaie, care va costa un...

Nicolae Robu, sondaj despre reabilitarea celor două tramvaie, care va costa un milion de euro. Ce vrea să afle de la timișoreni

2
DISTRIBUIȚI

poza rpbu tramvai

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat un nou sondaj prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Recent municipalitatea anunţa că „două tramvaie au fost preluate în vederea reabilitării în baza contractului pe care îl avem semnat cu parteneriatul dintre cele două firme Electroputere Paşcani şi Astra Vagoane Arad. Au fost preluate în data de 11 iunie şi se lucrează la reabilitarea lor. Desigur că, pentru primele exemplare, procesul de reabilitare este de durată mai lungă, pentru că se impune realizarea de diverse scule şi verificatoare specifice, dar după ce vor fi reabilitate primele, cu următoarele va merge mai repede”.

Cel mai probabil tramvaiele de ultimul tip vor circula din toamnă, dar nu avem un termen foarte ferm, în mod normal durează trei-patru luni reabilitarea la primul exemplar, iar în continuare se poate realiza o reabilitare într-o lună”.


Acum, primarul vrea să ştie ce culoare doresc timişorenii să aibă scaunele. În acest sens, edilul a iniţiat un sondaj pe Facebook, în care anunţă că „primele două dintre tramvaiele Timişoarei supuse reabilitării capitale sunt deja în lucru. Reamintesc că, prin reabilitare, în afară de şasiu, osii şi roţi – care vor fi recondiţionate, întrucât, ele, fiind realizate din metal masiv, au durata de viaţă este de 100 de ani! -, TOTUL VA FI NOU-NOUŢ, exact ca pe tramvaiele noi şi cu aceleaşi funcţionalităţi şi randament energetic ca pe tramvaiele noi.Care din următoarele interioare vă plac mai mult: cel alb-violet sau cel alb-portocaliu? Postaţi, după caz, cu majuscule: ALB-VIOLET, respectiv ALB-PORTOCALIU”.

Până acum cei mai mulţi repondenţi au optat pentru combinaţia alb-violet.

2 COMENTARII

  1. Toate mijloacele de transport, blocurile reabilitate termic, zebrele, trotuarele, malurile Begai, taxiurile, florile sa fie colorate inviolet-mov (culoarea Robu-PNL) si cu dungi portocalii (Costi-Ostafi-pdl)+/-verde (marul lui lambrino-pmp)! si uite asa avem curcubeul pe malul Begai!

  2. Sa fie antijeg si mai ales sa aiba personal pentru curatenie, cum era pe vremuri in Timisoara, altfel vor arata ca vai de ele, dupa 1 luna. Autobuzele si troleibuzele vechi de 2, 3 ani au scaunele jegoase, desi se pot spala usor cu aparatura profesionala. Dar,pentru aceasta, trebuie sa existe directori care sa-si faca treaba, NU POLITRUCI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.