Un TIR care transporta mașini s-a răsturnat într-un șanț. Cum s-a produs...

Un TIR care transporta mașini s-a răsturnat într-un șanț. Cum s-a produs incidentul

0
DISTRIBUIȚI

accident tir aradon

O autospecializată care transporta mașini s-a răsturnat într-un șanț, vineri după-amiază, la ieșire din localitatea Lipova. Șoferul mașinii are 41 de ani și este de cetățenie bulgară.


Se pare că acesta transporta șapte mașini marca Dacia Duster. La ieșire din localitatea Lipova, bărbatul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe drum și s-a răsturnat într-un șanț. Norocul a fost acela că autotrenul a rămas suspendat la 45 de grade, iar mașinile au fost doar ușor avariate. Nici victime nu au fost, însă traficul de pe DN7 a fost blocat timp de jumătate de oră.

„Din primele cercetări la fața locului reiese faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, cetățean bulgar, aflat la volanul unei autospecializate, tip platformă, a pierdut controlul mașinii. Autovehicolul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers. Acesta transporta mașini marca Dacia Duster care, în urma incidentului, au fost ușor avariate”, a declarat pentru PRESSALERT.RO, Ovidiu Liber, agent principal din cadrul IPJ Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.