O timișoreancă a găsit un teanc de bani pe stradă și i-a...

O timișoreancă a găsit un teanc de bani pe stradă și i-a predat primului om al legii pe care l-a întâlnit. Despre ce sumă era vorba

9
DISTRIBUIȚI

bani  - femeie numara bani

O tânără din Timișoara care a găsit pe stradă o sumă mare de bani a predat-o primului om al legii întâlnit în cale, un jandarm care face paza Palatului Dicasterial.

Femeia a găsit 1.300 de lei și 550 de euro.


”Luni la ora 18,35, pe strada Palanca, o tânără a descoperit pe stradă un sul de bani legați cu un elastic. Ea a ridicat banii, și văzând că nu era nimeni pe stradă, a plecat cu gândul să îi dea primul om al legii întâlnit. Trecând pe lângă Palatul Dicasterial, unde Jandarmeria asigură pază permanent, a abordat unul din colegii noștri și a predat banii unui subofițer. Noi am predat mai departe banii Poliției, pentru a încerca identificarea proprietarului”, a declarat Cristian Marc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

9 COMENTARII

  1. Doamne ajuta !Au mai ramas oameni onesti,cinstiti,cu nivel ridicat de constiinta,asa ar trebui sa fie majoritatea.Felicitari D-nei,marele creatoro v-a rasplati din belsug.Un gest frumos de omenie.

  2. Pentru ala care i-a pierdut sigur erau pentru el bani de tigari,altfel avea grija de ei.lasa draga ca o sa te recompeseze cu 20 de lei sa iei si de aia lumanari,cretino.

  3. pentru tine anonimule ti se pare ca a grsit ca nu sia insusit bani da ce sa faci tu ramii anonim cu comentariul tau, fata va fi rasplatita in ce mod vrei tu cu bani sau cu recunostinta.

  4. Pffff, astia 2 frustrati care este ei, voi aveti peste 16 ani? nu cred…si oricum se vede in felul in care vorbiti educatia primita. vai s-amar de parintii vostri…

  5. Oameni buni, voi nu v-ati trezit inca? Dormiti in ignoranta voastra in continuare.

    Trebuia sa-si tina femeia banii sa-si vada de viata ei. Sa faca ce vrea. Sa hraneasca o armata de boschetari daca chiar vroia sa faca un bine.

    Pai voi chiar credeti ca politistii aia fac vreun efort sa-l gaseasca pe ala care si-a pierdut cascavalu? Daca asta credeti sunteti prosti facuti pamant si va meritati orice soarta aveti.

    Politistii aia au sarbatorit captura cu pizza si prostituate.

    Mai treziti-va ba, cititi o carte, nu mizerii pe internet, ca sunteti facuti gramada, de-aia face statu ce vrea cu voi, oilor!

  6. Mai terminati cu comentariile astea rautacioase! Fiecare om are dreptul sa faca ce simte, iar ea nu este un om lacom asa cum sunteti voi, majoritatea! Si nu, politistii nu si-au insusit nici un leu. Ei au facut public acest caz tocmai ca aceasta persoana sa isi gaseasca banii. Domnul a aparut in urma acestui articol. Nici nu visa ca mai exista cineva care mai face in ziua de astazi asa ceva.Lacomie, ura si multa prostie! Asa arata lumea voastra. Prietena mea a fost recompensata, iar cum, conteaza prea putin si ma opresc aici, tocmai pentru a nu satisface curiozitatea voastra, a oamenilor urati sufleteste. Invatati din asta si incetati sa mai criticati, uitati-va in gradina voastra si apoi daca aveti ce spune, vorbiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.