Peste jumătate dintre profesorii din Timiș care au susținut examenul de Definitivat...

Peste jumătate dintre profesorii din Timiș care au susținut examenul de Definitivat l-au promovat. Câți dascăli au obținut nota maximă

1
DISTRIBUIȚI

profesori

Dascălii începători din județul Timiș care s-au prezentat în acest an la examenul de Definitivat, au aflat, astăzi, dacă au obținut o notă de trecere. Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, doar 56 % dintre profesori au reușit să obțină note peste 8, deci să promoveze examenul de Definitivat, fără de care nu pot să devină dascăli titulari.

În total, la sesiunea din acest an a examenului de Definitivat s-au înscris, din județul Timiș, 320 de candidați, însă doar 264 s-au prezentat la proba scrisă care a avut loc pe 14 iulie.


În momentul în care au văzut subiectele primite, 29 dintre profesori au preferat să se retragă din examen, iar alți doi dascăli, ambii de Religie, au fost eliminați din sala de examen pentru că au încercat să copieze. Potrivit reprezentanților ISJ Timiș, o lucrare a unui profesor care a susținut examenul la disciplina Artele spectacolelor a fost anulată.

Dintre cei 130 de dascăli care au promovat examenul de Definitivat, 100 au obținut note între 8 și 9, 27 între 9 și 9,99 și trei profesori au reușit performanța să obțină nota maximă, la Filosofie, Geografie și la disciplina Educatoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.