Ploile ar putea cauza întârzieri la finalizarea subpasajului de la Michelangelo. Ce...

Ploile ar putea cauza întârzieri la finalizarea subpasajului de la Michelangelo. Ce l-a bucurat pe primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

pasajul michelangelo 31 mai 2014 (14)

Vremea capricioasă ar putea da peste cap planurile autorităţilor locale. Vorbim despre finalizarea lucrărilor de la subpasajul rutier de la Michelangelo, proiect care, conform contractului semnat cu Uniunea Europeană ar trebui să fie finalizat la finele lunii septembrie.

Imediat după deschiderea traficului pe podul de la Michelangelo, primarul Nicolae Robu anunţa că în circa o lună de zile ar urma să fie reluat şi traficul pe bulevardul Coposu.


Ei bine, din cauza faptului că în Timişoara ploile se ţin lanţ, constructorii nu pot să asfalteze. Astfel, primarul admite că este posibil ca traficul să nu fie reluat în curând pe bulevardul Coposu. Mai mult, deşi momentan lucrările sunt în grafic, întreg proiectul ar putea fi decalat, din cauza problemelor cauzate de ploi. Primăria Timişoara nu va pierde însă banii de la Uniunea Europeană întrucât astfel de situaţii sunt gestionate conform legislaţiei şi nu sunt sancţionabile.

Şi, într-o mare de veşti nu tocmai plăcute legate de Michelangelo, starea de spirit a primarului a fost îmbunătăţiţă de confesiunea unui tânăr care a fost prins duminică rupând muşcatele de pe Michelangelo. Întrebat de ce a făcut un asemenea gest, tânărul amendat cu 2.000 de lei le-a spus poliţiştilor locali că a fost un prost. Expresia l-a încântat pe primarul care s-a plâns că în ritmul acesta ar trebui păzite toate obiectivele din oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.