PP-DD Timiş are o propunere SURPRIZĂ pentru postul viceprimarului liberal Dan Diaconu....

PP-DD Timiş are o propunere SURPRIZĂ pentru postul viceprimarului liberal Dan Diaconu. Ce spune şeful PSD, Titu Bojin, despre negocieri

2
DISTRIBUIȚI

dan diaconu 07

Şeful interimar al PP-DD Timiş, Cătălin Ţiţirigă, viceprimar la Arad, a anunţat astăzi că partidul său doreşte funcţia de viceprimar al Timişoarei pentru nimeni altul decât Petrică Folică, omul care a boicotat schimbarea din funcţie a viceprimarului Dan Diaconu şi vânzarea sediului PSD. În acest sens, Ţiţirigă spune că va purta negocieri cu social – democraţii din Timiş. Legat de acest subiect, primarul Nicolae Robu a spus spus „nu ştiu, trebuie să mă întâlnesc şi eu să stau de vorbă cu domnul Ţiţirigă. Domnul Folică s-a dovedit a fi un om de conşţiinţă.


A fost un om care în momente importante a făcut dovadă de conştiinţă şi a votat spre binele publicului”.

Întrebat dacă l-ar dori în locul viceprimarului PNL, Robu a spus că „nu se pune problema să accept pe cineva în locul domnului Diaconu. Nu orice se negociază pe lumea asta. Dan Diaconu este colaboratorul meu cel mai apropiat şi nu o să pun în discuţie asta cu nimeni niciodată”. După ce a părăsit plenul în care PSD, PP-DD şi UpT au încercat înlocuirea lui Diaconu cu ţărănistul Bogdan Herzog, Folică a fost lăudat la scenă deschisă de liberalii din judeţ, ba chiar s-a anunţat public că este binevenit să se înscrie în formaţiunea politică condusă de Robu. Contactat telefonic, şeful PSD Timiş Titu Bojin susţine că nu negociază cu nimeni şi că postul de viceprimar al lui Dan Diaconu este la adăpost, coaliţia PP-DD, PSD, UpT renunţând la impunerea unui alt om în funcţia deţinută de liberal. Mai mult, Bojin susţine că pe Ţiţirigă îl ştie doar din vedere şi că PP-DD a primit deja ceea ce i se cuvenea conform protocolului, funcţia de vicepreşedinţe al CJT.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.