Proiectul imnului Timişoarei, blocat. Ce nemulţumire are iniţiatoarea Adelina Tîrziu şi ce...

Proiectul imnului Timişoarei, blocat. Ce nemulţumire are iniţiatoarea Adelina Tîrziu şi ce spune Robu despre posibilitatea de a juriza ca la concursurile de la TV

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Nici nu s-a dat startul concursului prin care Primăria Timişoara intenționează să aleagă un compozitor pentru imnul oraşului, că problemele au apărut deja.


Pedelista Adelina Tîrziu, iniţiatoarea proiectului, a comentat în plen vizavi de lentoarea cu care administraţia face paşi spre organizarea competiţiei unde sunt invitaţi artişti locali care vor să intre în istoria oraşului şi să câştige suma de 10.000 de lei.

Imnul va fi ales de un juriu condus de directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Gârboni, iar primul pas a fost făcut deja prin constituirea juriului. Primarul Robu a explicat că momentan există o nemulţumire a Adelinei Tîrziu cu privire la componenţa juriului. Robu, care în ultima perioadă vorbeşte tot mai des despre lansarea în lumea muzicală a spus că nu doreşte să fie membru al juriului , nici să judece creaţiile altor din postura de artist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.