RATT organizează cursuri de calificare. Cât trebuie să scoţi din buzunar ca...

RATT organizează cursuri de calificare. Cât trebuie să scoţi din buzunar ca să te faci vatman sau șofer de autobuz la regie

1
DISTRIBUIȚI

troleibuz ratt (1)

Persoanele care au împlinit vârsta de 24 de ani şi au permis de conducere valabil, potrivit categoriei de mijloc de transport pentru care aplică, se pot califica pentru posturile de şoferi şi vatmani, anunță Regia Autonomă de Transport Timișoara.

Regia organizează „cursuri de calificare în meseria de conducător tramvai/troleibuz, cu noutatea că în perioada şcolarizării, cursanţii vor fi angajaţi pe o funcţie corespunzătoare pregătirii profesionale din acel moment.


Condiţiile pentru a fi admis la curs sunt: vârsta minimă 24 ani, studii cel puţin 10 clase, permis de conducere categoria B, domiciliul în Timişoara, fără antecedente penale. Dosarul pentru curs va conţine următoarele acte: cerere înscriere la curs, Curriculum Vitae, copie carte de identitate, copie permis de conducere, copie acte studii, cazier juridic, cazier auto”.

Preţul unui curs este destul de piperat totuşi. Cei care vor să devină vatman sau şofer de autobuz trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 3.109,25 lei fără TVA, bani care care se pot achita în trei rate. Cei intersaţi pot trimite un Curriculum Vitae pe adresa de e-mail relatii.publice@ratt.ro sau pot să îl depună la sediul RATT de pe bvd. Take Ionescu, nr. 56, în fiecare zi lucrătoare între 8.00 şi 16.00.

1 COMENTARIU

  1. Pentru ce atat de multi bani ? , chiar nu inteleg…
    Platesti 3.109,25 lei fără TVA pentru un curs de vatman sau sofer troleibus,si dupa ce te angajaza iti da un amarat de salar de 1000 de lei,te tine 3 luni dupa care se fac restructurari…Asa ceva doar la romani se poate vedea,vai si amar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.