Războiul cu împuşcături dintre interlopi, faza de percheziţii. La cine s-a găsit...

Războiul cu împuşcături dintre interlopi, faza de percheziţii. La cine s-a găsit un pistol fără acte

0
DISTRIBUIȚI

mascati tigari 1

Poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale împreună cu cei din Serviciul de Acţiuni Speciale al IPJ Timiş au descins, în această dimineaţă la şase locuinţe din Timişoara şi Dumbrăviţa pentru a căuta arme. Acţiunea face parte din investigaţia declanşată, în urmă cu o săptămână, după ce  maşina lui Marius Calafeteanu a fos ciuruită de trei proiectile trase dintr-un pistol cu glonţ.


Incidentul s-a petrecut în parcarea de la stadionul „Dan Păltinişanu”, iar focurile de armă au fost trase dintr-o maşină în care erau Ciprian Dăscălescu, Gabriel Giosu și Adrian Taloș. Dăscălescu a susţinut că a tras Adria Taloş, care este dispărut, instanţa hotărând arestarea lui Dăscălescu la domiciliu.

În această dimineaţă, poliţiştii au descins la locuinţele lui Ciprian Dăscălescu, Gabriel Giosu, Adrian Taloș, Sorin Flucsă şi Alin Oiţă. Până acum s-a descoperit un pistol cu gaz la locuinţa tatălui lui Flucsă, pentru care nu existau acte, şi un alt pistol cu gaze deţinut legal de Giosu, ambele arme fiind ridicate de către anchetatori. Percheziţiile continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.