REZULTATE BACALAUREAT 2014 S-au afișat notele! Nicio medie de 10 în județul...

REZULTATE BACALAUREAT 2014 S-au afișat notele! Nicio medie de 10 în județul Timiș. Vezi ce notă ai luat

2
DISTRIBUIȚI

bacalaurea 2014 04_resize

Ministerul Educației Naționale a publicat, în această seară, la ora 19.00, rezultatele la examenul de Bacalaureat pe www.edu.ro. În județul Timiș, 56,09 % dintre candidații au promovat “examenului maturității” .

“Avem mai mulți candidați care au promovat BAC-ul cu aproape un procent față de anul trecut”, ne-a spus Cornel Petroman, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș. Rezultatele la BAC au fost publicate pe site-ul ministerului urmând ca mâine dimineață notele să fie afișate și la avizierele centrelor de examen din județul Timiș.

Niciun absolvent din județul Timiș nu a reușit performanța de a obține nota maximă la toate probele scrise ale examenului de Bacalaureat.


Totuși, șapte liceeni au obținut medii peste 9.90. Primii trei cei mai buni liceeni din județul nostru sunt Maria Monic Mischie, de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara, care are media 9,98, Ivona Arina Iacob, de la Colegiul Național “C. D. Loga” din Timișoara, care  a obținut media 9,95, iar Larisa Maria Biriescu, de la Colegiul Național “Iulia Hașdeu” din Lugoj are media 9.91.

În județul Timiș au fost înscriși la examenul de Bacalaureat 4.933 de absolvenți de liceu. Dintre aceștia, 2.510 au promovat examenul de Bacalaureat, 1.950 de candidați au fost declarați respinși, 463 nu s-au mai prezentat la probele scrise ale “examenului maturității”, iar zece liceeni au fost eliminați din examen pentru că au încercat să copieze.

Mâine rezultatele vor fi afișate și la avizierele școlilor, iar între orele 12.00 și 16.00, absolvenții de liceu nemulțumiți de notele primite vor putea depune contestații, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 11 iulie.

Vezi AICI ce notă ai obţinut la BAC!

2 COMENTARII

  1. Mai uitati-va si la scolile din mediul rural nu numai la cele din Timisoara, ca mai sunt copii buni si acolo.De exemplu la Faget unde este o eleva foarte buna, Lupulescu Silvana

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.