Timișorenii, așteptați să danseze zumba pentru o cauză nobilă. Cum o poți...

Timișorenii, așteptați să danseze zumba pentru o cauză nobilă. Cum o poți ajuta pe Dana Guriță, tânăra diagnosticată cu leucemie

0
DISTRIBUIȚI

dana gurita

Iubitorii de zumba sunt invitați, duminică, 20 iulie, la evenimentul caritabil “Ajută-ne să o ajutăm pe Dana”, ce va avea loc în Piața Victoriei, de la ora 19.00. Timișorenii vor avea parte de o oră de zumba specială, susținută de doi instructori autorizați de zumba, la care se va alătura și un percuționist profesionist din Peru, care va acompania cu percuția live întregul eveniment.

Acțiunea este organizată cu scopul strângerii de fonduri pentru Dana Guriță, o tânără de 25 de ani din Timișoara, care a fost diagnosticată în 2013, la doar 24 de ani, cu leucemie.


“Dana Guriță, a aflat, în urma unor investigații, că sănătatea ei, până nu demult perfectă, este amenințată de o boală care a făcut-o să se oprească dintr-o dată din drum și să înceapă să învețe lecția curajului. Diagnosticul de leucemie acută mieloblastică a căzut dur în urmă cu un an. Tratamentul este costisitor și greu de suportat”, spune Claudiu Guțu, instructor de zumba și organizatorul evenimentului.Dana se află la o clinică din Italia, unde a fost supusă, săptămâna trecută, unei operații de transplant de măduvă.

Timișorenii cu inimă mare care doresc să contribuie la salvarea unei vieți pot face donații în mai multe urne, în cadrul evenimentului caritabil de duminică. Donații se pot face și în conturile deschise la Banca Românească, pe numele Dana Ana Guriță:

RO11 BRMA 0999 1000 5977 7507 – RON

RO11 BRMA 0999 1000 5977 8477 – EUR

RO11 BRMA 0999 1000 5977 8671 – USD

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.