Tragicomic: un timişorean a reclamat la poliţie un bărbat care încerca să...

Tragicomic: un timişorean a reclamat la poliţie un bărbat care încerca să îi vândă telefonul care i se furase în urmă cu două luni

0
DISTRIBUIȚI

telefon furat 2

Caz mai ceva ca în filmele de comedie, la Timişoara. Poliţia Locală anunţă că agenţii din cadrul Serviciului Ordine Publică aflați în patrulare în zona centrală a orașului au fost sesizați de un cetățean care a reclamat faptul că un bărbat încerca să îi vândă chiar telefonul care i se furase în urmă cu două luni.

„Cel care a făcut sesizarea a mai declarat că el însuși a rămas fără telefonul mobil, care i-a fost sustras în urmă cu aproximativ două luni și pentru care a depus plângere la Secția 2 Poliție.


Drept urmare, polițiștii locali s-au deplasat la locul stabilit de întâlnire, pe str. N. Lenau, unde l-au depistat pe G. Cristian, de 20 de ani, din Timișoara. Acesta oferea spre vânzare chiar telefonul celui care a făcut sesizarea și pentru care păgubitul avea chitanțe și facturi prin care dovedea că îi aparține. Vânzătorul a declarat că și el la rândul lui ar fi cumpărat telefonul de la o altă persoană”, spun cei de la poliția locală. Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.