Un român a fost împuşcat mortal de un poliţist în apropiere de...

Un român a fost împuşcat mortal de un poliţist în apropiere de Paris. Autorităţile au deschis o ANCHETĂ judiciară

4
DISTRIBUIȚI

pistol 2

Un cetăţean român a fost împuşcat mortal, marţi seara, de un poliţist, în timpul unui control de identitate în Montgeron, o comună franceză situată la distanţa de 19 kilometri sud-est de Paris, relatează cotidianul francez Le Figaro. O anchetă judiciară a fost deschisă în cazul românului. O anchetă judiciară a fost deschisă marţi seara, în urma uciderii unui român de către un poliţist francez la Montgeron (Essonne), pe strada Moulin de Senlis, a confirmat prefectura din Essonne, citată de Le Parisien în ediţia electronică.


Faptele s-au desfăşurat marţi seara către ora 20.00 (21.00, ora locală). Alertaţi de către locuitori din zonă care se plângeau că sunt deranjaţi pe timpul nopţii, poliţişti municipali au sosit la faţa locului. Ei au constatat că este vorba despre persoane vindicative, în stare de ebrietate, şi au chemat poliţia naţională. „Unul dintre bărbaţi avea o sticlă în mână. A spart-o şi a înaintat, în timp ce un poliţist a căzut. Simţindu-se ameninţat, acesta din urmă a tras”, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Bărbatul împuşcat a decedat pe loc. Este vorba despre un bărbat de naţionalitate română, în vârstă de 41 de ani, împuşcat în piept. Le Moulin de Senlis, un edificiu construit începând din secolul al XVI-lea la marginea Yerres, este administrat de către o asociaţie aflată în dificultate financiară. Aceasta găzduiesşte 24 de familii în condiţii discutabile atât din punct de vedere sanitar, cât şi legal. ontactat marţi seara, primarul de la Montgeron François Durovray, din partea UMP (dreapta, opoziţie), s-a declarat mişcat de această dramă. „Acest loc (Le Moulin de Senlis) mă preocupă de când am fost ales. Iar acest fapt divers nu face decât să-mi sporească dorinţa de a prelua administrarea Le Moulin de Senlis”, a declarat el.

Poliţia a efectuat o anchetă la faţa locului, în vederea stabilirii circumstanţelor dramei.

4 COMENTARII

  1. Spune ca era tigan si nu roman acolo este o tabara de tigani de cativa ani si asta fac;galagie,furt,cersetorie,mizerie dar asa le trebuie ca atat i-au pupat pe ciori ca romanii sunt de vina ca sunt discriminati,noi vrem sa-i primim acasa dar in vaza ca si pe asta de l-au rezolvat acum,am o rugaminte se poate mai cu spor???

  2. Spune ca era tigan si nu roman, acolo este o tabara de tigani de cativa ani si asta fac;galagie,furt,cersetorie,mizerie dar asa le trebuie ca atat i-au pupat pe ciori ca romanii sunt de vina ca sunt discriminati,noi vrem sa-i primim acasa dar in vaza ca si pe asta de l-au rezolvat acum,am o rugaminte se poate mai cu spor???

  3. Nu a fost Țigan si nu a amenințat pe nimeni este tata a doi copii si a fost patron a avut firma de construcții am dovezi filmate cum la împușcat ca pe un ciine avem martori eu sunt soția lui si am rămas singura dece vb fără sa stiti

  4. Asculta ce com lasi mai bine teai duce la dracu sa nu vb fara sa sti omul care a fost omorit era un om pe picioarele lui afacerea lui dece vb daca nu sti asa vorbim noi romini de noi oare tu.cum.esti vz de straini nu tot tigan toti sintem socotiti asa dece pentru ca am pl prin strainatati pt o viata mai buna printre straini si in loc sa vb frumos cind cineva plinge ne bucuram sa treci si tu prin ce tr fam asta o mama cu 2 copii ramasa singura oooo ce vorbesc cred ca esti un nimeni ori cum ai face o fapta nunadaca tiai cere scuze timisoranule si tigan esti tu si fam ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.