Un tânăr de 20 de ani a incendiat două mașini. Vezi ce...

Un tânăr de 20 de ani a incendiat două mașini. Vezi ce a făcut înainte piromanul

0
DISTRIBUIȚI

pompier masina noapte 1

Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce a dat foc unor automobile parcate pe stradă, noaptea trecută.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată că o persoană necunoscută a incendiat două autoturisme parcate pe Calea Zarandului din Deva.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au reuşit, la scurt timp de la primirea sesizării, să îl identifice pe prezumtivul autor al faptei. Acesta este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Deva, faţă de care a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, care a dispus prin ordonanţă luarea măsurii controlului judiciar”, a mai declarat agentul principal Laura Bradu.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice după ce s-a cinstit cu prietenii într-un bar, a comis un act de teribilism, incendiind tapiseria unuia dintre autoturisme a cărui portieră nu era asigurată, ulterior focul extinzându-se şi la celălalt autoturism, parcat în apropiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.