Un tânăr a fost arestat pentru tâlhărie și viol, după ce a...

Un tânăr a fost arestat pentru tâlhărie și viol, după ce a atacat o femeie cu cuțitul, pe câmp. Ce riscă suspectul

1
DISTRIBUIȚI

catuse_maini_91140000

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru tâlhărie şi viol după ce a atacat cu un cuţit o femeie de 40 de ani care se întorcea acasă de la câmp.

„O femeie în vârstă de 40 ani, din localitatea Sântandrei, județul Hunedoara, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, lângă râul Cerna, a fost acostată de o persoană de sex masculin, care a forţat-o să meargă în liziera de pe marginea albiei râului, unde a violat-o.


După comiterea faptei, bărbatul a ameninţat partea vătămată cu un cuţit şi i-a sustras suma de 150 lei. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au reuşit să identifice un bărbat în vârstă de 27 de ani, din judeţul Braşov, suspect de comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru viol şi tâlhărie pe numele agresorului, care riscă până la 10 ani de închisoare.

1 COMENTARIU

  1. bine macar, ca n-o supus-o la perversiuni…o sa aiba el parte de ele, in schimb la parnaie. ca o sa-i sparge aia rozeta de s-o kka imprastiat saptamani intregi. sa moara mama

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.