Vicepreşedintele CJ Caraş Severin anunţă „trimiterea în judecată” după ce am publicat...

Vicepreşedintele CJ Caraş Severin anunţă „trimiterea în judecată” după ce am publicat filmul în care primeşte bani de la un om de afaceri. Vezi ATACUL la libertatea presei

13
DISTRIBUIȚI

Ionesie Ghiorghioni 1024x685

Ionesie Ghiorghioni, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, a reacţionat la două zile după ce PRESSALERT.ro a publicat imaginile în care se vede cum primeşte bani de la Axente Obrejan din Oţelu Roşu, cunoscut ca “Arabela”, unul dintre abonații la contractele cu instituția condusă de Sorin Frunzăverde, în timp ce cântă la un chef. Ulterior, Ghiorghioni a băgat banii în sân unei tinere care era alături de ei. Deşi i s-a solicitat şi publicat punctul de vedere, vicepreşedintel CJ Caraş Severin a trimis, astăzi, şi un drept la replică agramat în care anunţă „în urma publicării în data de 17.07.2014 aţi încălcat grav dreptul la propia imagine prevăzut în NCC art 73 (1) şi (2) precum şi art 7 litera c şi d drept pentru care am întocmit acte de trimitere în judecată”. 

Fără a face nicio referire la imaginile care dovedesc apropierea sa de patronul Axente Obrejan sau la banii primiţi de la acesta , Ghiorghioni a explicat că „pentru transparenţă, informeaz opinia publică, cu privire la imagini, că au fost în urmă cu peste 3 ani la o sărbătoare într-o familie de rude şi prieteni unde se serba întoarcerea acasă după 26 de ani din S.U.A.


a celui pe care-l cunoaşteţi, Nik RĂDOI un român care a reuşit în America. Să vă fie ruşine şi dvs. şi “prietenilor,” care v-au dat filmarea. De altfel nu este un secret în jud.Caras-Severin că “mis un bănăţan fălos în ţoalele mele,” care ştie să cânte şi să joace ca “tot natul” din Banat”.

Mâna dreaptă a lui Sorin Frunzăverde s-a încurcat în explicaţii despre modul în care s-au stabilit câştigătorii pentru unele licitaţii, după care a trecut la atac împotriva jurnaliştilor care nu adoptă poziţia preş în faţa sa „nu prea înţeleg, fie sunteţi îndemnat, fie sunteţi plătit de cineva care vrea să creeze o falsă imagine asupra tuturor aleşilor locali sau a conducătorilor din administraţie. Să nu fiu înţeles greşit, cum se “cam poartă”pe la dvs., cei care greşesc să răspundă în faţa legii, dar nu toată lumea este coruptă şi totul este “praf”, eu vă contrazic şi să nu credeţi că speriaţi pe cineva prin acele închipuiri şi conexiuni halucinante, sper ca aţi auzit de “prezumţia de nevinavoţie”. Vă asigur că dezvoltarea jud. Caraş-Severin va continua în bune condiţiuni, dorinţa noastră fiind de a ne menţine pe locul I în absorbţia fondurilor europene şi în perioada 2014 – 2020. În ultima parte a acestui drept la replica amănunţit, mă tot intreb: Ce aveţi cu mine? Şi mă văd obligat să pun o întrebare pe care am mai pus-o şi unui alt”stralucit” jurnalist din Caraş-Severin “Pe mine m-au ales aproximativ 75.000 de alegători în funcţia deţinută în judeţ, pe dumneata cine te-a ales să-mi compromiţi imaginea publică” sau sunteţi “un ales” divin?„.

După ce dă „cîteva repere structurând viaţa mea de peste 60 de ani pe trei paliere”, Ionesie Ghiorghioni încheie apoteotic dreptul la replică „realizările reuşite de echipa de la conducerea administrativă a judeţului Caras-Severin sunt vizibile. De aceea nu pot să stau pasiv atunci când un necunoscut mie, un anonim pentru  mine, doar că are dreptul sa scrie, îşi bate joc de reputaţia mea, de personalitatea mea într-n cuvînt de toată viaţa mea de până acum şi concluzionez, nu sunt lăutar plătit – sunt un om normal”.

13 COMENTARII

  1. Ba da mai ne lasati cu gargara hotilor,furati tara asta ca in codru,sper sa ajungeti la puscarie sau de banii care iati furat sa va luati medicamente si cosciuge.Se vede pe fata lui cat ai de cinstit.

  2. nu inteleg, de acum 3-4 ani ati ajuns sa va luati de el, dece nu a publicat videou`l atunci? sa va fie rusine, Domnule Ionesie mult respect si sa va ajute Dumnezeu, ei nu pot ajunge la mintea dumneavoastra !! sa ne traiti, HAI PNL !!

  3. Ca fost jurnalist amator niciodata in cei 30 de ani de activitate nu am calcat cu bocancii plini de noroi in viata privata a unui om, poate acel fiind chiarunul dintre cei mai perfizi adversari ai mei. Deontologia mass-media a fost pentru mine ca juramantul lui Hipocrate pentru medici…Insa s-a depasit orice limita prin publicarea articolului denigrator!

  4. ”ionesie gheorghioni” , esti doar o javra de hot , la fel ca si seful tau , ”cap de dulap cu ochii de broscoi” . Iar in ceea ce priveste ”absorbtia de fonduri europene” , pai daca nu le absorbiti pe ele de unde sa mai absorbiti parandaratul pentru voi , ala de 10% , asa cum sunteti porecliti inafara judetului , tractoristule umflat cu kkt . Sunt sigur ca si precenu ala din USA a auzit de matrapalzcurile voastre de 10% !!!! Good luck cu judecata , ca si acolo ai sa o sugi !

    • o sa si suga da’ o s-o si i-a la ochiu maro ca are c8uru mare si la vietzashi le place sa-i arda in c8ur pa ashtia grasii.
      asa ca dom ionesie 5 ani o sa fie fetitza la popa sapca. ce ma bucur! si dupe aceea urmeaza broscoiu de frunza verde alta fosila comonista. da iel o sa steie 10 ani ! vai de c8uru lor.

  5. Nu esti decit o fosila comunista demna de mila,un fost secretar si un actual vicepresedinte, ca asa erau si sint vremurile,un nima care a praduit carasul cu asfaltarile de drumuri.Ai spus-o cu gura ta,si a spus-o si altul care te cunoaste mai bine.Iti doresc un sejur la DNA cat mai pe placul carasenilor.Demn de retinut minutul 2 si 14 din prima inregistrare.

    http://www.youtube.com/watch?v=Bt7RwygFcW8&list=UUQiLzmiBxL2Hw_JOGmtGucA

    http://www.youtube.com/watch?v=3LC8SBfJoNg

    • Prietene, regret dar trebuie sa te contrazic. Asta nu e fosila comunista ci doar un biet dobitoc ! De altfel, cum l-ai putea compara pe papagalul asta cu fostii conducatori comunisti ai judetului ? Ar trebui doar sa-ti amintesti cum mergea industria si turismul in Caras pe vremea celorlalti. Asa ca pe sacul asta cu slanina ar fi mai potrivit sa-l compari cu un furuncu,l cu care chiar si seamana, sau cu o fosila de vita preistorica, eventual bou !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.