Motivul pentru care un restaurant din Piața Unirii ar putea fi închis

Motivul pentru care un restaurant din Piața Unirii ar putea fi închis

0
DISTRIBUIȚI

santier cetate piata unirii

Un restaurant din Piața Unirii ar putea fi închis. Viceprimarul Traian Stoia a informat că Poliția Locală Timişoara a continuat controalele pentru a depista nereguli la imobilele din Piețele Victoriei, Unirii, dar și din cartierul Fabric.


Pesedistul a declarat că „la Piața Unirii numărul 6 există un SAD (n.r – spațiu cu altă destinație). Polițiștii cu constatat acolo lucrări de amenajare interioară, compartimentări rigips, placări faianță, zugrăveli. Lucrările de amenajare sunt spectaculoase, singurul lucru lipsește este autorizația de construire”.

Practic, acum proprietarii restaurantului vor fi nevoiți fie să obțină o autorizație de construire pentru a fi în legalitate, fie să desființeze tot ceea ce s-a modificat. Imobilele din Piețele Victoriei și Unirii, dar și din Fabric sunt pe lista primăriei care speră să obțină fonduri europene din ciclul de finanțare 2014 – 2020, pentru reablitări, operațiuni care altfel ar costa câteva bugete bune ale administrației locale, conform estimării făcute de Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.