Armaşu Valentin, patronul firmei Camand Impex, ridicat, din nou, de DIICOT. Vezi...

Armaşu Valentin, patronul firmei Camand Impex, ridicat, din nou, de DIICOT. Vezi de unde a fost „umflat” UPDATE Ce a făcut

0
DISTRIBUIȚI

armasu valentin

Armaşu Valentin, patronul firmei Camand Impex, a fost ridicat, astăzi, de nou de DIICOT, în baza unui mandat emis de structura centrală. Acesta a fost ridicat, anul trecut, în luna septembrie, într-un dosar de evaziune fiscală prin metoda factura, prejudiciul fiind de 1,6 milioane euro. Armaşu era unul dintre abonaţii la contractele din bani publici din Caraş Severin. Anchetatorii au stabilit, în urma investigaţiilor, că firma condusă de soţii Armaşu era în vârful piramidei, fiind cea care a câştigat numeroase contracte publice “ale căror costuri erau supraevaluate, iar diferenţa între costul real şi cel trecut în contract trebuia acoperită cu documente pentru a se obţine plata lucrării de la beneficiarul lucrării”.


În plus, această societate nu avea nici o relaţie comercială directă cu nici una din societăţile fantomă, fiind păstrată „curată” de liderii grupării atât pentru protecţia personală cât şi pentru faptul că este folosită la licitaţiile publice. Armaşu a fost iniţial, arestat, de Tribunalul Caraş Severindupă care a fost eliberat. Astăzi, Valentin Armaşu a fost ridicat de poliţiştii de la „Crimă Organizată” chiar de la sediul DIICOT Timişoara după ce pe numele său a fost emis un mandat de aducere de către structura centrală, care a preluat dosarul între timp. Până acum nu se ştie ce i-a determinat pe anchetatori să ia această măsură, la această oră, Armaşu fiind dus sub escortă către Bucureşti. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Surse demne de încredere au declarat pentru PRESSALERT.ro că Valentin Armaşu a încălcat condiţiile controlului judiciar.

sursa foto ziaruldebanat.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.