Băsescu: Armata ucraineană riscă un măcel dacă nu este sprijinită de NATO....

Băsescu: Armata ucraineană riscă un măcel dacă nu este sprijinită de NATO. Susţin trecerea la o nouă etapă de sancţiuni împotriva Rusiei

3
DISTRIBUIȚI

Traian-Basescu2

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, că este necesară intervenţia statelor NATO pentru sprijinirea armatei ucrainene, scrie Mediafax.


„Dacă statele NATO nu vor trece rapid la sprijinirea armatei ucrainene pentru a face faţă acţiunilor Rusiei, şansele Ucrainei sunt iluzorii. Armata Ucrainei riscă un măcel. Nivelul de sancţiuni la adresa Rusiei trebuie reevaluat. Voi susţine trecerea la o nouă etapă de sacţiuni: financiare, în sectorul energetic şi militar. Nu avem un pericol pentru România în mod raţional, dar trebuie să ne pregătim şi pentru iraţional. Dacă privim în jurul Mării Negre, constatăm conflicte îngheţate. Cred că obiectivul Rusiei este să transforme acest conflict într-unul îngheţat în aşa fel încât să poată controla evoluţiile ulterioare ale Ucrainei. România trebuie să-şi revizuiască imediat politica de finanţare a armatei”, a declarat președintele.

3 COMENTARII

  1. Mariana, bai femeie fara minte ! E Presedintele tarii si are tot dreptul sa spuna asta. Este un om caruia pozitia ii confera dreptul si obligatia sa spuna si sa pregateasca propriul popor.Daca nu el atunci cine, fa, curca fara minte? Nici macar nu spune ceva extraordinar, decat adevarul pe care il vedem toti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.