Celebra interpretă a hitului „Zora Je”, Neda Ukraden, susţine un concert la...

Celebra interpretă a hitului „Zora Je”, Neda Ukraden, susţine un concert la Festivalul Rachiului din Sânpetru Mare. Când are loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

neda ukraden

Una din cele mai celebre artiste din Serbia, Neda Ukraden, va susţine un concert la Sânpetru Mare, în cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului Rachiului, un eveniment organizat de primăria comunei şi Uniunea Sârbilor din România.

Neda s-a născut în 1950 în Croația, însă în 1992, în timpul războiului, s-a mutat la Belgrad.


Și-a început cariera în 1967 şi are peste 30 de albume la activ. Una din cele mai celebre piese ale ei, Zora Je, este cântată în 13 limbi. Prezenţa solistei la acest eveniment a fost realizată prin intermediul celor de la D & N Media Show Production, care la sfârşitul săptămânii trecute au mai adus două nume mari pentru amatorii de muzică sârbească în zonă: Riblja Corba la Dudeştii Vechi şi Alen Islamovici  la Lugoj.

Concertul Neda Ukraden, programat pentru sâmbătă, 23 august, de la ora 21.30, are intrarea liberă. Cea de-a patra ediție a Festivalului Rachiului reunește producători din zonă şi din Serbia şi cuprinde şi o serie de concursuri săteşti ca „tragerea de funie”, „aruncarea bolovanului” sau „alergatul în sac”. Programul artistic al zilei este asigurat de mai multe ansambluri de dansuri atât din România, cât și din Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.