Cum a încercat omul de încredere al lui Frunzăverde, Ianăş Roşeţi, să...

Cum a încercat omul de încredere al lui Frunzăverde, Ianăş Roşeţi, să impresioneze instanţa în dosarul de corupţie. Când primeşte sentinţa

6
DISTRIBUIȚI

ianas roseti

Proces fulger în dosarul în care DNA l-a trimis în judecată pe omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde, Ianăș Roșeți, directorul executiv al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Caraș Severin. Acesta este acuzat că în  perioada 2011 – iulie 2014, a pretins și primit de la un martor denunțător pentru șase contracte încheiate în anii 2011 și 2012 suma totală de 36.000 lei, reprezentând 10% din valoarea unor contracte de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă.


Sumele pretinse şi primite reprezentau 10% din valoarea contractelor.

Astăzi, la primul termen al procesului, Ianăş Roşeţi a recunoscut toate acuzaţiile aduse de DNA, deşi iniţial a negat faptele de care este acuzat. Omul lui Frunzăverde a declarat în faţa Tribunalului Caraş Severin că regretă situaţia în care se află „după 40 de ani de carierră remarcabilă”, considerând că tot ce i s-a întâmplat este „o pată de ruşine”. După ce inculpatul şi-a recunoscut faptele, s-a trecut la judecarea pe fond a dosarului. Roşeţi a susţinut că este de acord să muncească în folosul comunităţii, avocaţii solicitând să i se aplice o pedeapsă cu suspendare. Pentru că şi-a recunoscut  faptele, acesta va beneficia de o reducere cu o treime a limitelor de pedeapsă. Instanţa a amânat anunţarea sentinţei o săptâmână, fostul director rămânând în continuare în arest.

6 COMENTARII

  1. Oare, Roseti a adunat averea pe care o are numai din leafa de la Consiliul Judetean.(casa in Caransebes,masini noi pentru el si membrii familiei)?

  2. si a dat demisia pe Moment dupa ce se lipesesc apele ,dupa aceea ,acest jegos nu va putea sta acasa sa nu faca banii ptr fiica-sa si fiu-sau ,copii de un lux rar,si iubita lui Gina 😉
    Este un fenomen farte ciudat cu acesta individa GINA 😉 cred ca are un ghinion ,toti barbati din jurul ei fac puscarie ,uite SPATARU 😉 ROSETI 😉 LALA -Probleme destule cu legea ,fii-sa puscariasa ,etc !TOTUL SE PLATESTE IN VIATA ….
    sincer tot respectul domniilor procurori ,Jos palaria in fata justitiei Romane ,de azi 😉

  3. asteptam cu o maxima curiositate …ce se va intampla ,joia viitoare ? Nu inteleg de ce nu-l lasati pe acest Roseti liber dar sa returneze inapoi macar o parte din tot cea furat …Nu cred , MA INTREB ??? comunitatea are nevoie de munca prestata de ROSETI ???Ce v-a munci ,v-a matura strada lu´Sa traiti seful!va rooog frumos chiar ca este sfidator ,cat timp a furat nu a mai fost bolnav, a dracu de hotii ,dupa ce-i aresteaz sunt niste „sobolanii infectii „!!!Toti acesti indivizii pana sa ajunga pe mana procuroriilor sunt sanatosi si cu nasul pe sus ,acum sunt niste victime ,haaaiiii la sapa cu voi ….

  4. 100% v-a face puscarie !Acest individ nu merita asa usor sa iese afara dupa cate a furat ,lua ptr orice lucrare 10 % 😉 !Pe fata sisfidator ,cumpara ,achizitiona ,credea ca-i singur pe lume, iaca ,sunt si oamenii chiar merita tot respectul ,Actuala justitie Ro.DOMNIILOR MA INCHIN IN FATA DVS !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.