Europarlamentarul Maria Grapini o comite din nou. Ce mesaj plin de greșeli...

Europarlamentarul Maria Grapini o comite din nou. Ce mesaj plin de greșeli gramaticale a postat pe Facebook

8
DISTRIBUIȚI

Maria_Grapini-640x3601

O nouă postare pe Facebook, noi greșeli gramaticale făcute de europarlamentarul Maria Grapini. Președintele Partidului Conservator Timiș a anunțat, ieri, pe celebra rețea de socializare, că se pregătește să plece la Școala de vară a tineretului PC. Mai mult, europarlamentul și-a informat prietenii virtuali că s-a gândit și la o temă pe care o va prezenta în cadrul acțiunii, și anume modul în care “influiențează comunicarea, cariera”.

„Mă pregătesc să merg la Scoala de vara a tineretului Partidului Conservator. M-am gandit la ce tema voi prezenta?: ARTA COMUNICARII.Cum influienteaza comunicarea ,cariera ? Relationarea intr-o societate ,relatiile inter-umane ,depind de o comunicare corecta,eficienta si permanenta. O alta tema importanta poate fi : MANAGEMENTUL TIMPULUI.Este important sa intelegem ca resursa TIMP,este atipica in raport cu celelalte resurse! Daca nu-l consumam eficient ,nu-l putem pastra pentru mai tarziu! Fiecare zi are importanta ei in viata noastra,si trebuie sa facem ceva semnificativ! Sa nu uitam sa dedicam zilnic timp gandirii! Ma voi consulta cu tinerii si voi decide conform dorintei majoritatii!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Internauții au observat mesajul plin de greșeli gramaticale postat de Maria Grapini, iar comentariile nu au întârziat să apară.


„Dacă tot e vorba de timp, să nu uităm să dedicam niște timp și gramaticii limbii române!!!”, „De fiecare dată când Maria Grapini pune o virgulă între subiect și predicat, un copil sărac moare de Ebola” sau „Cum ați ajuns europarlamentar, doamnă? Sunteți o analfabetă. Și nu, nu trebuie să o luați ca pe o jignire” – acestea sunt doar câteva dintre comentariile postate în dreptul mesajului scris de Maria Grapini.

8 COMENTARII

  1. Cel care îi scrie o parte din statusuri/comentarii — Mereu Mircea, un „student” doctorand la facultatea de agronomie și repetent la Jurnalism la UVT, apoi a terminat cu pile și bani la Tibiscus… E consilierul ei.

    • vez ca ti dipistam si vez tu pi dreacu atunci. catz muiem posmagii sitz scoatem ceau ghintz. sa moara mama. si nu te mai luva di domnu Mereu ca iel are scoala. tu nexam dupe ce scrii icishia pi comentariii.

  2. Si ca sa vedeti cat sunteti voi de rigurosi si atenti (mai ales, autoarea articolului), ati gresit chiar titlul: ”Europarlamentul” Maria Grapini.Ce ziceti de chestia asta?.Ce fel de oameni sunteti?

  3. Bună seara, Florin!
    Te rog să mă ierţi că te tutuiesc, dar, având în vedere faptul că nu îţi cunosc numele, regulile de politeţe mă obligă să folosesc prenumele.
    Cu privire la afirmaţiile din comentariul postat, sper că sunt verificate din surse sigure şi că eşti convins că reprezintă adevărul. De altfel, este foarte uşor de verificat situaţia mea profesională, şcolile urmate şi absolvite. De asemenea, funcţia pe care o deţin în cadrul PC Timiş. Sunt convins că ai făcut cercetări riguroase în urma cărora ai ajuns la această concluzie.
    Singurul motiv pentru care am răspuns acestui comentariu este legat de faptul că apare numele meu. Să fie doar o simplă coincidenţă? Cred că tu ştii mai bine.
    Florin, dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constituţie, drept de care tu, însă, ai dispus după bunul tău plac (asta în varianta în care comentariul postat îţi aparţine în întregime). Dar asta nu înseamnă că poţi afirma orice. Acesta este unul dintre primele şi cele mai importante lucruri despre care înveţi la Facultatea de Jurnalism – aceasta nefiind profesia mea.
    Şi încă un aspect…ar fi frumos să îţi declini identitatea…bun simţ şi un motiv în plus pentru ca afirmaţiile tale să aibă, măcar, o notă credibilă.
    O seară frumoasă!
    Cu respect,
    Mircea Mereu

  4. a-m vazut si ieu ca doamna Grapini a-r gresii cica cu ceva in scriere, dar multa lume e rea si dujmanii stau sa te faka…..nu trebe sa ne lasam sa ne faka uni si alti ca asa e iei, invidiosi si rai la suflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.