Fetiță de 11 ani, momită cu dulciuri, sechestrată într-un apartament şi violată....

Fetiță de 11 ani, momită cu dulciuri, sechestrată într-un apartament şi violată. Cum a procedat suspectul

3
DISTRIBUIȚI

catuse_la_maini

O fetiţă de 11 ani, lăsată de mamă la o prietenă pentru a se juca în faţa blocului, a trăit clipe de groază. Un bărbat de 48 de ani, care locuia pe aceeaşi scară cu prietena mamei în blocul din Hunedoara, a trimis-o să-i cumpere bere, spunându-i ca de restul banilor să-şi ia dulciuri. Când fetiţa i-a dus băutura, bărbatul a sechestrat-o şi a violat-o. După câteva ore, când bărbatul a consumat toată băutura şi a adormit, fetiţa a reuşit să fugă acasă şi să-i povestească mamei totul.

Femeia a anunţat poliţia.


„Mama minorei a anunţat dispariţia fetei. Ea le-a povestit poliţiştilor că seara, la ora 21.00, fata a rugat-o să o lase să mergă la o prietenă din blocul vecin, iar mama a lăsat-o să mergă o oră, până la 22.00. Cum nu a mai putut să dea de fată, femeia a cerut ajutorul poliţiei, însă fata nu a fost găsită, fiind dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. A doua zi la ora 8.00 femeia a venit la poliţie însoţită de fată şi a reclamat că micuţa fost acostată în faţa blocului de un bărbat şi dusă în locuinţa acestuia unde, lipsind-o de libertate, acesta a încercat să o violeze. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, suspect de comiterea faptelor, care a fost reţinut de pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

Poliţiştii l-au dus pe individ în faţa judecătorilor. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru lipsire de libertate şi viol.

3 COMENTARII

  1. Eu pe nenorocitii astia ias impusca da numai dupa ce I-as castra pe viu.Astia nu merita sa traiasca printre noi.
    Daca e necesar sunt de acord sa platesc eu glontul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.