Flagrant de şpagă în sediul secţiei 1 de Poliţie din Timișoara. Vezi...

Flagrant de şpagă în sediul secţiei 1 de Poliţie din Timișoara. Vezi ce clan ţigănesc este implicat UPDATE Decizia procurorului

5
DISTRIBUIȚI

 

carpaci luare de mita 1

Flagrant în sediul secţiei de Poliţie nr.1 din Timişoara, astăzi, realizat de cei de la serviciul Timiş al DGA după ce au fost sesizaţi că un suspectat a încercat să mituiască un poliţist.


Cârpaci Granchu, de 21 ani, a fost prins, aseară, în jurul orei 21,30, pe strada Lorena din Timişoara la volanul unei maşini înmatriculate în Germania. Când au verificat maşina, poliţiştii au constatat că vehiculul avea numere de înmatriculare false. I-au întocmit dosar penal, iar astăzi şoferul a fost chemat la audieri. Cârpaci a încercat să-i dea agentului şef de la Investigaţii Criminale 500 de euro ca să-l scape de anchetă. Poliţistul şi-a anunţat superiorul care a chemat DGA. Şoferul a fost prins în flagrant când dădea banii, fiind ulterior dus pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

UPDATE În urma audierilor, procurorul a decis reţinerea lui Cârpaci Granchu pentru 24 de ore sub acuzaţia de dare de mită. Acesta a fost dus în arestul Poliţiei Timiş, urmând ca mâine să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

5 COMENTARII

    • Recent am venit cu o masina cu numere de zoll nemtesti in tara si la vama nu m-a intrebat absolut nimic de acte.
      S-a uitat vamesu scurt la buletin si mi-a facut semn sa trec. Eu aveam actele toate in ordine, dar tare mi-a fost mirarea ca nu au fost verificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.