Iohannis: Ponta mă atacă, Udrea îl atacă pe Ponta, Macovei atacă pe...

Iohannis: Ponta mă atacă, Udrea îl atacă pe Ponta, Macovei atacă pe toată lumea. Eu nu intru în joc

0
DISTRIBUIȚI

iohannis la timisoara

Liderul PNL Klaus Iohannis afirmă, într-o postare pe Facebook, că nu va intra în jocul atacurilor lansate de către Victor Ponta, Elena Udrea şi Monica Macovei, el scriind că este posibilă şi o altfel de campanie, scrie Mediafax.

„Domnul Ponta mă atacă pe mine, doamna Udrea îl atacă pe domnul Ponta, mă atacă pe mine, doamna Macovei atacă pe toată lumea.


Nu voi intra în acest joc. Se poate o altfel de campanie!”, scrie Iohannis. Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, la Tulcea, cum comentează afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia unii candidaţi ar trebui să-şi completeze CV-ul, el răspunzând că şeful statului vrea, probabil, să-l şantajeze pe liderul liberal Klaus Iohannis.

Întrebat despre afirmaţia şefului statului, Victor Ponta a precizat că el a avut funcţii publice cunoscute şi nu are nimic de ascuns. „Probabil că vrea să-l şantajeze pe Iohannis. Habar n-am. E treaba lui”, a mai spus Ponta. Premierul a mai declarat că „asta înseamnă Traian Băsescu şi urmaşii săi: şantaj şi ameninţări”. Întrebat de ce-ar fi de şantajat la liderul PNL, Ponta a răspuns: „Nu ştiu, întrebaţi-l pe el. Mă întrebaţi pe mine cu ce-l şantajează Băsescu pe Iohannis? Nu ştiu”. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1, că încă speră că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, adăugând că este de „o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.