Lansări de albume şi cântece la foc de tabără în cadrul celei...

Lansări de albume şi cântece la foc de tabără în cadrul celei de-a treia ediţii a festivalului Folk pe pâine

0
DISTRIBUIȚI

mardare

Amatorii de folk din zona de vest a ţării sunt invitaţi la cea de-a treia ediţie a festivalului Folk pe pâine, o manifestare organizată de Cenaclul „Lucian Emandi” al Casei de Cultură din oraşul Pecica (judeţul Arad), evenimentul urmând să se desfăşoare în perioada 5 – 6 septembrie. Concertele incluse în festival vor începe la ora 19 şi se vor desfăşura la Complexul Sportiv din Pecica, cu intrarea liberă şi vor fi urmate de cântece la focul de tabără. În plus, participanții vor putea gusta din bine-cunoscuta ”Pită de Pecica” și din ceaun.

Festivalul va debuta vineri 5 septembrie cu concerte susţinute de Adrian Borcea (Pecica), Ioana Mureșan (Cluj-Napoca; locul I la ”Vlahia Festival” 2014), Daniel Făt (Brașov), Rock Filarmonica (Oradea), Old Lady’s Band (Arad), Dinu Olărașu (Sighișoara) , Adrian Ivanițchi (Sighișoara), Vasile Mardare (Timișoara, care îşi va lansa cu această ocazie albumul „Anii cei mai frumoși”) şi Magda Puskas & prietenii (Cluj-Napoca).


Sâmbătă, melomanii vor avea parte de recitaluri cu Oliver Goilean (Arad) , Felicia Pop (Alba-Iulia) & Raluca Cismaru (Sibiu), Vasile Gondoci (Lugoj) , Nova Band (Arad), Walter Ghicolescu (Constanța), Cristian Buică (Reșița), Mircea Bodolan (București) şi Daniel Julean, Nelu Pitic & Trupa de serviciu (Arad). Alături de lansarea albumului lui Vasile Mardare la faţa locului vor mai avea loc şi alte lansări de discuri semnate de Cristian Buică („Unii cântă, alţii beau“) şi Walter Ghicolescu („Popas în alt cântec“ şi „Cântet rockstit“). Cantautorul timişorean Vasile Mardare a lansat cel mai nou album al său printr-un turneu care a debutat în luna iunie la Dublin. Una din piesele acestuia (Am să te iubesc) a fost inclusă şi în compilaţia Made in TM, care reuneşte nu mai puţin de 31 de melodii asle unor artişti din oraşul nostru şi care a fost lansată în cadrul evenimentului 48 de ore – Made in TM. Artistul a câştigat anul acesta toate cele trei categorii la care a fost nominalizat în cadrul premiilor ForeverFolk, respectiv „artistul folk al anului“, „cel mai bun album folk“ şi „cea mai bună piesă folk“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.