Noi plecări din fostul PNL Timiş, înspre partidul lui Tăriceanu. Cum comentează...

Noi plecări din fostul PNL Timiş, înspre partidul lui Tăriceanu. Cum comentează Nicolae Robu

4
DISTRIBUIȚI

PNL PDL ACL 07_resize

Noi plecări din fostul PNL Timiş înspre formaţiunea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Reformator Liberal , ar putea avea loc la finele acestei săptămâni. Vicepreşedintele PNL Timiş, Ionel Patrichi, şi Dan Bara ar putea părăsi formaţiunea din care fac parte în acest moment alăturându-i-se astfel senatorului Petru Ehegartner.


Co-preşedintele Alianţei Creştin Liberale, Nicolae Robu, a comentat că „dacă le face plăcere să participe acolo și își pun speranțele în acest partid, eu le recunosc dreptul la această opțiune, nu mi-au comunicat că vor să plece, dar dacă îi vom vedea acolo, îi vom considera plecați. Nu am niciun comentariu de făcut. Sper că tuturor colegilor le este clar acest lucru, că nu pot fi și cu noul PNL și cu PNL…. că nu știu cum se numește”.

ACL-istul a conchis că „nu este nicio problemă, ne putem strânge mâinile civilizat în semn de la revedere și să ne vedem fiecare de treabă, dar relația cu PNL se termină în momentul în care sunt acolo”. Conform unor surse, nu mai puţin de 15 membri din fostul PNL Timiş sunt la congresul PRL de la Bucureşti. Senatorul Petru Ehegartner nu a putut fi contactat pentru a oferi declaraţii.

Foto: Adrian Pîclișan

4 COMENTARII

  1. d-leRoibu daca vrei voturi nu te mai afisa cu penalul asta de Costi
    exista si oameni corecti in fostul PDL….ASTIA CU DOSARE PENALE SA FACA UN PAS IN SPATE SI SA NU MAI APARA PRIN PRESA CA VA COMPROMITETI.
    Intelegeti odata si eliminati-va singuri coruptii din structurile de partid

    • probabil sunteti membru vechi pdl…si participati la sedinte si toate cele…i-ati spus vreodata lui „costi” sa plece ca e doar un alt penal? sau faceti gargara pe aici aparand, chipurile, dreptatea si adevarul? neste epcocriti, domnule enelegent care esti

  2. Cred ca ar trebui organizat un referendum in Timisoara , pentru ca Timisoara a ales un primar usl iar acum ne-am trezit cu un primar pdl. Lumea ar trebui sa voteze daca vrea sa continue cu acest primar sau sa se organizeze alegeri anticipate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.