Nouă bulgari şi-au petrecut noaptea într-un cămin cultural din vestul ţării după...

Nouă bulgari şi-au petrecut noaptea într-un cămin cultural din vestul ţării după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier pe DN7. Cum s-a produs incidentul

0
DISTRIBUIȚI

Control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de Politia Rutiera alaturi de Registrul Auto Roman (RAR), in BucurestiNouă cetăţeni bulgari care mergeau în Germania la muncă şi-au petrecut noaptea în Căminul Cultural Gurasada, din judeţul Hunedoara, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe DN7 între Deva şi Arad.


„Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şoferul a pierdut controlul asupra autovehicului, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.În urma accidentului, o tânără de 27 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tot la spital a ajuns şi şoferul microbuzului, în vârstă de 43 de ani, pentru recoltărea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru că microbuzul a fost avariat, cei nouă cetăţeni bulgari au fost adăpostiţi în noaptea trecută în Căminul Cultural Gurasada. Saltelele şi pilotele pentru cetăţenii bulgari au fost puse la dispoziţie de ISU Hunedoara. Cei nouă cetăţeni bulgari se îndreptau spre un punct de trecere al frontierei din judeţul Arad cu intenţia de a ajunge în Germania, la muncă. Cei nouă cetăţeni bulgari îşi vor continua drumul în cursul zilei de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.