Vila care adăpostea o grădiniță din Ghiroda, mistuită de flăcări. Vezi ce...

Vila care adăpostea o grădiniță din Ghiroda, mistuită de flăcări. Vezi ce investighează autoritățile UPDATE Care a fost cauza GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Incendiu_Ghiroda-8381

Un incendiu puternic a avut loc miercuri dimineață în jurul orei 4.00 în localitatea Ghiroda. Acoperișul unei clădiri a fost cuprins în totalitate de flăcări. Vecinii de pe strada Ialomiței din Ghiroda s-au trezit alertați din cauza unui taximetrist care claxona încontinuu în fața clădiri. Oamenii au ieșit imediat afară și au văzut dezastrul. „Ne-am trezit din somn că se auzea cum claxona cineva. Când m-am uitat pe geam am văzut cum arde clădirea. Am ieșit din casă, iar taximetristul a sunat la 112”, a spus o doamnă care locuiește pe aceeași stradă. Pompierii au ajuns imediat la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară.

Clădirea din zonă este de fapt o fostă grădiniță al cărei proprietar nu se află în țară.


Oamenii care locuiesc pe strada Ialomiței au spus că la un moment dat imobilul a fost dat spre vânzare, iar din cauza unor certuri cineva i-a dat foc. „Eu locuiesc vizavi și acum trei săptămâni a mai ars ceva înăuntru. Am văzut ușa deschisă și din câte am înțeles acolo mai stătea un om al străzii, dar de ceva vreme nu am mai văzut pe nimeni în fosta grădiniță. Eu cred că cineva i-a dat foc”, ne-a mai explicat un tânăr din Ghiroda. Un echipaj de intervenție al E.On Gaz s-a deplasat la locul intervenției și a decuplat gazul. La fața locului au ajuns și polițiștii care investighează dacă focul a fost pus în mod intenționat de o mână criminală așa cum susțin oamenii.

UPDATE Incendiul puternic a distrus aproape în totalitate acoperișul clădirii, iar focul a mistuit bunuri în valoare de aproximativ 50.000 de lei. În cele din urmă autoritățile au aflat numele proprietarului care este plecat în străinătate. Urmează ca acesta să se întoarcă în țară și să se prezinte la Poliție. ”Proprietarul a fost anunțat de incendiu. Este posibil să fi fost o acțiune intenționată de incendiere. Din primele cercetări la fața locului, colegii au stabilit că probabil cineva a dat foc clădirii”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Căpitan Ion Stratulat, din cadrul ISU Banat. 

O echipă de specialisti ISU și criminaliști din cadrul IPJ Timiș încearcă să îl găsească pe autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.